HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (84/593) > >>

Farek:
Megnyugodtam :D

talgaby:
Nem, nem vagy. Ennél rosszabb képregényt szerintem még nem fordítottam. Ugyanakkor a Sable-sorozat később szerencsére visszamegy egy elfogadható – korához képest kifejezetten elfogadható – szintre.

Farek:
Hm, tényleg magam vagyok, akinek ez az egész Terroros történet meg baromság nem tetszik?  :headscratch: :D

Blue S:
Terror Rt. 12.

Eljött a pillanat, amire szerintem mindenki számított: a hősök, vagyis a zsoldosok összefogtak.
Vicces volt látni, hogy Cage mennyire berezelt attól a nőtől. OK. nem volt egy szépség, na de mégiscsak Luke Cage-ről, a Bajnokról van szó.  :)

Sable dörzsöltebbnek bizonyult, mint Luke, hamar belátta, hogy szükség van a testrészeket újrahasznosító dacszövetségesre. Ha úgy veszük ez később még jobban bizonyosságot nyer, hiszen Silver Sble marad sikeres vállalkozó, míg a Bajnok sorsát ismerjük a New Avengersből.

A domina csajszi tetszett.  ;)

A követkető Terrorban a Szellemlovas lesz? Érdekes, bár gondolom, erről most lemaradunk, mivel már nem kapcsolódik a történethez.
Fura, hogy a Terror Rt. szinte összes számában volt egy mellékszereplő.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Blue S:

--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Szeptember 26., 10:45:49 ---Annyira nem vagyok képben,hogy ki ez a Kvazár,de gondolom,hogy eddig őt halottnak hitték,ugye?
--- Idézet vége ---

Kvazárról itt is olvashatsz, de a Chronopolison van pár története honosítva. Elég jó sorozat volt, sajnos a honosítása abbamaradt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése