HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
Deadpool - Nagyszájú Zsoldos 12-13.: Elolvastam az utolsó két részt, amiről lemaradtam.
Tetszett ez a képregénysorozat. Voltak benne sok poénok. Deadpool is mindig sokat dumál, így az teljesen érthető, hogy miért ez a címe e sorozatnak"Nagyszájú zsoldos".
A borítók is érdekesek voltak. Csupa sok ismerős képek voltak, ami filmplakátról lettek mintázva.
Az utolsó résznél látszik, hogy ennek nincs teljesen vége a történetnek. (Németül megvan a folytatása, így persze nekem nem ismeretlen, hogy miről is van szó. De ez már más kérdés.)
Terror Rt. 11-12 + Cage 15-16+ Silver Sable 13.: Tetszett ez a történet, ami három címen folytatódott. Érdekes, hogy ebbe is milyen komoly témák voltak. Főleg, amikor azokat az ereklyék keresték, amiről egyből kiderült, hogy mire is képes.
A Cage 16-os szám utolsó oldalán úgy van írva, hogy a Silver Sable 16-ba lesz a befejezés, de tudtommal a 14-esbe lesz.
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 18.részét,talgaby! :worship:
Csúcs ez a képregény!! ;D Nagyon tetszett a Világelme és az új Kvazár megjelenése.Jókor jöttek erősítés gyanánt!A végén pedig az a kis csipet-csapat engem is meglepett nemcsak Richardot!
talgaby:
Igen, itt az írópárosnak előre kellett rántania egy láthatóan később tervezett történeti elemet. (Bár azt az SI nélkül is meg kellett lépniük, mert a részleg esése miatt el kellett sütniük a crossovert, a War of Kingset.) Ugyanakkor jól kezelték az új helyzetet, majd láthatjuk, hogy történeti elemet csinálnak az SI utáni nagy-nagy változásból.
Blue S:
Nova Vol4 18.:
Miután sajnálattal olvastam a hírt a főoldalon, hogy egy időre leáll a sorozat, örömmel kezdtem el olvasni a füzetet, akcióra éhesen. Szó se róla megkaptam. Ahogy sejtettem, Kvazárral kiegészülve simán lenyomták a behatoló skrullokat, bár a végén az űrhajó már nehézséget okozhatott volna. Főleg úgy, hogy Kvazár addigra már visszavonult. Tényleg, az új neve lehetne mondjuk Kvantum-dzsinn. ;D
Amit hiányoltam ebből a részből, az előző részekben keltett feszültségek, amik az ellenfelek alakváltó képességei miatt keletkeztek. Most már mindenki bízott mindenkiben. Persze, a sorozatot csak részben érintette az Invázió, a fősodorban biztos több lehetőség lett kihasználva. (Na, majd jövőre a Kingpin füzetekben.)
Az utolsó oldal sok kérdést vet fel (nem írom le, mi volt ott), talán ezt és Világelme visszatértét akarták kihozni a SI-hoz kapcsolódó részekből, ha már mindenképpen részt kellett benne vennie hősünknek.
Köszönet a honosításért! :worship:
zoli:
Üdv ,remélem a Deadpool-bol lesz majd honosítva pl a 2008 -ban :headscratch: indított sorozat 9. és 11. füzete assszem azok azok ahol , egyik borítón a levágott fejét tarja, a másikon tele van lődözve nyíllal { talán Célpont volt az aki így kispékelte } És kár hogy a Deadpool & Kábel sorozatnak vége . Nekem tetszett . Abban van az a jó kis sztori ahol romjaikból :bravo: alakulnak vissza emberé . Érdekes jelenet sor az biztos. Az is kár hogy a GenzoComicsnak vége én olvasgattam pedig Most is remélem hogy lassikán megtanulom azt hogy , melyik rovatban miről lehet írni . És ez a téma ide vág. És talált ,Kösz . Jó éjt .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése