HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Feast4:
--- Idézetet írta: scorpi - 2019. Május 28., 21:03:45 ---Sziasztok!
Kicsit off-os ugyan, de azért megkérdezem. Tud valaki bármi érdemleges infót az X-Fanzine, vagy a New Gen oldalakról? Folytatják e a honosításokat vagy legalábbis a régebben feltett képregényeket felteszik e újra? Sajnos nagyon megszívtam, egy baleset folytán sokat
elvesztettem és azóta nem tudom letölteni se. :( Előre is köszönök minden segítséget és infót. :worship:
--- Idézet vége ---
Ezzel hasonlóan vagyok én is. Nitróról is hosszú idő után év elején volt életjel (legalább az Ő oldala üzemel). Pedig nagy kár azért a hihetetlen mennyiségű munkáért ami a newgenről és az X-Fanzineról hiányzik.
talgaby:
Mi ezt már 2011-ben megmondtuk, de senki se hallgatott ránk. Pedig csak nekünk lett igazunk. ;D
Intruder:
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindenki beolvadna a Zsákba. Mint egy szép nagy család. :D (és akkor nem kéne több helyre is regisztrálni)
scorpi:
Köszi szépen a gyors választ Talgaby!
:worship: Remélem sikeres lesz a nógatás, meg hogy a Newgenes brigád is visszatér! Nagyon szeretem az oldalukat.
talgaby:
NewGent fene se tudja, semmi életjelet nem láttam onnan senkitől.
Az xfanzine stáb (értsd: két fő) még létezik. Majd a börzén is megnógatjuk őket, hogy végre olvadjanak be ők is a Zsákba. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése