HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (69/593) > >>

talgaby:
Egót nem igazán tette meg centúrióvá, inkább lobotomizálta és beleköltözött…

Blue S:
Nova Vol4. 20.

Mint idősebb testvér meg tudom érteni Richard érzéseit az öccse besorozásával kapcsolatban. Egy ilyen húzás sosem ésszerű, ha jól tudom a legtöbb seregben nem is engedélyezett, hogy valakinek a családtagja közvetlen alatta szolgáljon, mivel a parancsnokok többsége képtelen lenne hideg fejjel döntést hozni. Ebből még biztos lesznek gondok, ráadásul úgy tűnik, hogy Rob fejébe szállt a dicsőség.

Világelme az új alakulat létrehozásánál is bizonyította, hogy nem a régi, de Ego centúrióvá avatása már tényleg megkérdőjelezi helyes működését. OK. nagyon erős tag és jobb barátnak tudni, mint ellenségnek, de akkor sem tartom jó megoldásnak. Egyébként Világelme már többször tévedett, sokszor menekültek meg annak köszönhetően, hogy Nova felülbírálta az utasításait.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Feast4:
Köszi az új NOvát. EGO mint Nova az nagyot ütött a végén. Egyre biztosabban látom, hogy ez a jelenlegi alakulat nem fog megmaradni. Ebből tuti leszmnek még gondok. Amúgy egy kérdés, ez a sok új Nova, ez mind Richard erejéből van úgye? Már úgy értem minden új Novával ő gyengébb lesz.

Recsi:
Köszi, akkor azt is szedem :)

talgaby:
Itt a Nova v4. Volt szó más oldalakon más tie-inekről is, de egyelőre nem készültek el.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése