HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (66/593) > >>

Asys:
Köszönöm a Nova vol. 4. 21. -et!  :worship:

Nincs könnyű helyzetben a címszereplő!  :rolleyes:
A vége egészen sokkoló lett...  :blink:

SithLord:
Üdv!Köszi a Nova v4 21.részét,talgaby! :worship:
Hát ez...brutális volt!!!Nagyon tetszett!!!Nem gondoltam volna,hogy Világelme ilyet fog tenni a Nova vezérrel!A folytatás kihagyhatatlan!!!!  :brow:

talgaby:
Ő maga a Nova-erő, egyben az elosztója. Amúgy ha belegondolsz, eredetileg százezer felett volt a számuk, és Richard egyben kapta meg ezt az egész pakkot. Ha ebből lejön úgy egy ezres is suttyomban, hogy venné észre? Alig egyszázalékos erőveszteség volna, ráadásul az energiaszintjeit a mesterséges intelligencia monitorozta.

Feast4:

--- Idézetet írta: Blue S - 2015. Április 23., 15:23:59 ---A nagy kérdés, hogy vajon Richard tényleg megőrült-e?
--- Idézet vége ---

A Világelme van megzanzásodva. Már boldog boldogtalant besoroz. Idő kérdése szerintem, hogy valamelyik Nova telibe lő egy ártatlant. Gyanítom a kis Rider lesz az aki nyitni fog a bátyó felé és valahogy visszakapja a kraftot.

Amikor a többi Novát odavágta az vicces volt! :D

Azt tudnám, hogy a fenébe volt képpes lobotomizálni Egót? Aért ő egy komoly tényező. És a Nova erő többsége Richardnal van. Egyáltalán, hogy talál új Novákat úgy hogy Richard nem tud róla. Oké most már nem egyek, de ő csak egy program nem? A Nova erő a lényeg.

Blue S:
Nova Vol4. 21.

Nagyon fáradt voltam tegnap este, de a maradék novaerőm segítségével nekiestem a füzetnek. Nem bántam meg!

Richard és a Világelme közti feszültség ebben a részben lassan ellentétté változik. A kulcsszó valóban a változás: Nova és egykori segítője mindketten alapos átalakuláson mentek keresztül. Tényleg van abban valami, hogy Richard fáradni látszik, főleg idegileg, ami az események ismeretében nem is csoda. Azonban a Világelme sokkal nagyobb változáson esett keresztül és nem valami bizalomgerjesztő az utóbbi időben. Ez el is hangzik kettőjük beszélgetése közben, hogy a bizalomra épült kapcsolatuk megtört.

A nagy kérdés, hogy vajon Richard tényleg megőrült-e? Szerintem nem, bár a kitörése a Baxter-épületben elég riasztó volt. Tetszett is, ahogy a korábban magyarázatot váró F4 félig maga csinált a látványtól.  :hehe:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése