HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (64/593) > >>

Asys:
Azért ez nem teljesen igaz...
New X-Men, Forge, Tisztogatók!  :nezze:

Feast4:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 12., 08:30:48 ---Feast4, megnéztem, csúcs volt, köszi megint a tippet.

--- Idézet vége ---

Kicsit fura nekem az a story. :fatestapolo:  Lekeni Buldózert aki valószínüleg top5 de minimum top10 a Marvelnél. Az összes X-et köztük a Főnix 2-t aki még az hagyján, hogy omega szintű mutáns de, minden valószínűség szerint a Marvel 5 legerősebb mutánsa közt van. Vadóc tudja legyőzni úgy hogy elszívja a fél csapat erejét. Kicsit az egekbe van erősítve az a robot. Nem is sokat használták ezután. Azt hiszem legközelebb talán még van egy harca a Pokoltűz klubbal, végül pedig felszívja Cerberos aztán átrepülnek az Ítélet kapuján (akkor "hal meg Vadóc" persze később kiderül, hogy mi lesz azzal aki átlép a kapun) Utána pedig egyesülnek Bástyában és soha többé nem látjuk Nimróndot.

turkia:
Feast4, megnéztem, csúcs volt, köszi megint a tippet.

turkia:
Köszönöm szépen!

Feast4:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 10., 14:46:13 ---Nimród, a robot fog szerepelni a Zsákon? Volt valami nagy csatája Bulldival, meg az X-ekkel.

--- Idézet vége ---

Nitrónál nézz szét. Ő klasszikus X ellenfél volt, mivel mutánsvadász. Pl ez a harc is ki van nála téve.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése