HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (61/593) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2015. Július 30., 20:19:15 ---
--- Idézetet írta: garrido - 2015. Július 22., 15:30:28 ---
--- Idézetet írta: Feast4 - 2015. Július 21., 16:10:45 ---A föld legtöbb hősét már leverte, nem sokan mondhatják el, hogy ellenfelei voltak valaha is.

--- Idézet vége ---

Nem tudom, az F4-et mondjuk egyedül elkalapálta, Energikont, Hüperiont is.
Ágyúgolyóval, ROM-al mondjuk nem bírt, Thorral többször sem, Hulk meg eléggé szétkapta.

--- Idézet vége ---

Az hogy Ágyugólyóval és Rommal hogy nem bírt azt mai napig nem értem.
--- Idézet vége ---

Utóbbit Rommá verte, de neki éppen így volt jó.

Feast4:

--- Idézetet írta: garrido - 2015. Július 22., 15:30:28 ---
--- Idézetet írta: Feast4 - 2015. Július 21., 16:10:45 ---A föld legtöbb hősét már leverte, nem sokan mondhatják el, hogy ellenfelei voltak valaha is.

--- Idézet vége ---

Ágyúgolyóval, ROM-al mondjuk nem bírt, Thorral többször sem, Hulk meg eléggé szétkapta.

--- Idézet vége ---

Energikont, Hüperiont, Kolosszust, Buldit a komplett F4-et, azt hiszem Namort is leverte, Viharcsapás csak mákolta, Thort és Hulkot nem tudta. Mondjuk ők mind elég keményen felgépelték.( hozzá kell tenni, hogy a két legerősebb lény a Marvelben) Az Ezüst Utazóval nem tudom mire ment arra már nem emlékszem. Az hogy Ágyugólyóval és Rommal hogy nem bírt azt mai napig nem értem. Még Sentryvel lett volna érdekes összehozni. :D

SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 24.részét,talgaby! :worship:
Tyűű,ez brutális volt!!!A birodalmi gárda és Gladiátor hihetetlen kegyetlen,csak lestem ahogy halomra gyilkolják a Novásokat.. Ego-Világelme és Richard újra egymás ellen!!!
Nagyon várom a folytatást!!!

garrido:

--- Idézet vége ---

Blue S:
Nova Vol4. 24:

Valahogy erre a helyzetre számítottam. A Világelme harcba küldte a képzetlen alakulatot és gyakorlatilag egy mészárszék lett az egész ütközetből. OK.  Birodalmi
Gárda kemény dió, de már a felbukkanásuk előtt is nagy volt az emberveszteség.
Már maga az ötlet, hogy majd egy csoport fogja őket koordinálni a főhadiszállásról, szinte lépésről lépésre megmondva, hogy mit tegyenek egy elhibázott döntés volt. Mi ez? A Nova-alakulat levelezős tagozata? Persze utánpótlás van bőven, ahogy annak Richard is a tanúja volt.

A füzet végén volt a nagy meglepetés, kíváncsi vagyok, hogy akkor most pontosan mi történt. Megmaradt valami Egóból és az megfertőzte a Világelmét (ahogy sejtettem), felülírta stb?

Richardnak most is van Világelméje, Wendell.  :D

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése