HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Ha lesz végre időm és energiám a Zsákra… nem tudom, mikor. Maga a sorozat készen van évek óta, csak kitenni kell.
Feast4:
Tényleg lesz mostanában Nova?
Asys:
Köszönöm a Nova vol. 4. 22., - 23., - 24. -et! :worship:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem Richard gárgyult meg, hanem a Világelme... :badteeth:
Örülök Kvazár felbukkanásának! :rolleyes:
Gladiátor tényleg nem szórakozott sokat... :-\
talgaby:
Ha végre megint lesz időm és neergiám frissíteni. A Múzeum is azért halt meg… megint…
Phyla a Galaxis őrzőibe került, az allcomics állítólag folytatja azt a sorozatot még ebben az évezredben.
AdamK88:
Hűha srácok! Az elmúlt két hétben volt egy kis időm, és végig olvastam a Kozmikus Marvel-t! Le a kalappal! Félelmetes történetek voltak benne. Azt hiszem Richard Rider lett az egyik kedvenc karakterem :) Annyi érdekes karaktert ismertem meg, hogy az félelmetes. Kl'rt is érdekes egy személy :) De a két háború, az nagyon durva volt. Ehhez képest a Földi viták apró porszemnek tűnnek ezek után :)
Kérdés: mikor várható a Nova folytatása? Illetve szeretnék egy kis infót kapni Phyla-vell-el mi történt? Ugye bár Kvazár(Wendell Vaughn) oda adta Rich-nek a karpántokat, és akkor említette meg, hogy Phyla már nem él, illetve nem is hallt meg.
Illetve, most ha jól értelmezem, Ego átvette az irányítást Világelmétől?
Ezek után nagyon várom a folytatás!! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése