HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (589/593) > >>

letsgo:
Sziasztok. Néhány szót a Marvel képregényekről: A Bosszú angyalai szerintem egy remek történet és jók a szereplők. Mondjuk nincs olyan nagy számú rajongója neki de nekem nagyon bejött.     A második rész volt eddig a legjobb hiszen csatlakozott hozzá Amerika kapitánya is. Ő az egyik kedvenc Marvel szuperhősöm.  

Gorgonita:
A Silver Sable szerintem is jó választás volt. Jól mutat ha több különböző Marvel füzet figurája együtt dolgozik egy közös kalandban. Csak azt nem szeretem, amikor visszakézből megmentenek hat univerzumot négy galaxist meg két Földet vacsora előtt. De itt szerencsére nem erről van szó. Hihető történet, hihető ellenfelekkel, már amennyire egy Marvel szuperhős sztori hihető lehet a maga Marvel-es közegében. Nna ezt jól megaszondtam, de azt hiszem értitek miről gagyogok itten.

VTomi:

--- Idézet ---A fordításra és a beírásra sincs semmi panasz.

amolyan "akció-képregény" amolyan G.I Joe-s, tehát nagy lövöldözésekre, harcokra lehet számítani, kis könnyed olvasnivaló, semmi több, de annak megfelel
--- Idézet vége ---
a.) Köszi.

b.) ha csak erről szól, minek lefordítani?

Blue S:

--- Idézet ---ez amolyan "akció-képregény" amolyan G.I Joe-s, tehát nagy lövöldözésekre, harcokra lehet számítani, kis könnyed olvasnivaló, semmi több, de annak megfelel
--- Idézet vége ---
Remekül fogalmaztad meg a lényeget.  

Egyébként jól szórakoztam rajta, Homokember jelenléte szintén dobott a sztorin, gondolom ő még sokszor fog szerepelni.

Darkness, ha olvasod: KÖSZI!  

Micho:
kihaennem :

--- Idézet ---A fordításra és a beírásra sincs semmi panasz.
--- Idézet vége ---

köszi  bár én csak CSIV minőségemben voltam jelen a képregényben, azért írok Darkness nevében is.. tudnillik, nem nagyon fórumozgat... azaz olvas, de nem ír. szal félig ilyen analfabéta    (most is provokálom, mint a hírekben... hátha leküzdené a gátlásait, és mivel kapott véleményt, ragálhatna rá   )

Blue S:

--- Idézet ---Sble-nál tényleg nincs jellemfejlődés.
--- Idézet vége ---

még jó, hogy a cickója sem nő, már nem lenne lassan hova  viccen kívül, én azt vettem észre, hogy ez amolyan "akció-képregény" amolyan G.I Joe-s, tehát nagy lövöldözésekre, harcokra lehet számítani, kis könnyed olvasnivaló, semmi több, de annak megfelel

--- Idézet ---Nagyon örültem, hogy Pókfej benne volt a sztoriban.
--- Idézet vége ---

én is, ha már pókinváziót hirdettem...  gyanítom, csak azért volt benne, hogy úgymond "felfuttassa" Sable saját sorozatát, és a Pók-rajongók megvegyék ezt is, és ha megtetszik nekik akkor a további számokat is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése