HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
killjoy:
--- Idézet ---Killjoy:
Mi a második világháborús story? csak nem egy a Weird War Tales közül?? Arra mozdulnék szívesen
--- Idézet vége ---
Nem. Egy új fordító első munkája lesz. A sorozat címe War Story és igazi II. világháborús történetek lesznek. Hatalmas légi csaták, szárazföldi ütközetek, amolyan Ryan közlegény megmentése stílusban a Prédikátor írójától. Az első rész a D-Nap - Svindlerek (Bár ha valaki tud jobb címet a D-Day Dodgersre, akkor azt szívesen meghallgatnám.)
kaine:
--- Idézet ---Hé, Kaine! Még te szóltad le az Assassin Schoolt?
--- Idézet vége ---
Hát, ezt legalább tudtam, hogy eleve paródia.
--- Idézet ---Egyébként nekem bejött a Peter Porker határozottan kellemes pár percet szereztél vele.) DE EZ EGY SOROZAT!!! Ugye nem állsz meg egy résznél?
--- Idézet vége ---
Örülök neki! Kevesen írták, hogy tetszett nekik úgyis. Igazából nem túl jó sorozat és nekem sincs több belőle, mert nem a füzetből vettem ezt, hanem a régi Marvel Tales történetek második történeteinek tettek bele ilyeneket. Ez tetszett a legjobban.
szpÁDÁMen:
Hú, azt hiszem ide beírom, a többi helyre meg majd továbbítsd kérlek, Micho, hogy nagyon köszönöm mmindenki nevében is ezt a képregényt. Még jó, hogy jövő hét őszi szünet, mert legalább lesz időm letölteni! Nem ígérem, hogy nyolc részletes vélemény lesz, de azért megpróbálok írni...
regnar:
Killjoy:
Mi a második világháborús story? csak nem egy a Weird War Tales közül?? Arra mozdulnék szívesen
killjoy:
Hé, Kaine! Még te szóltad le az Assassin Schoolt?
Egyébként nekem bejött a Peter Porker Olyan igazi agyabeteg marhaság, ami néha nagyon jó a komoly cuccok mellett. (Most is egy II. világháborús sztorin és egy dráma képregényfeldolgozásán dolgozom, így határozottan kellemes pár percet szereztél vele.) DE EZ EGY SOROZAT!!! Ugye nem állsz meg egy résznél?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése