HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Feast4:
A múltkor Nitronal X-Men képregényeket olvasgattam.Lehet célszerűbb lenne ott ez a kérdésre itt a fórum gyorsabb. :) Szóval amikor a Hiénák lerohanták a Muiri szigetet Forge kinyirta Koponyát.Utana Price kiválasztott egy nőt Aki átvette a helyét.Majd mikor a jövő beli őrök megrohanták a bázist kinyírták a Hiénákat ez a nő pedig megmentette Halálcsapásr.Utána kiderült mi lett vele?
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 28.részét,talgaby!!!
Nagyon tetszett a bunyó az elején!!Richard ahogy manipulálta Blastaart az zseniális volt!!
Nagyon várom a folytatást!!!
Blue S:
Nova Vol4. 28.
Ha egyszer ez a sorozat véget ér, akkor komolyan mondom, hogy megkönnyezem, annyira fog hiányozni. :(
Rich hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül. Értem ez alatt az Új Harcosok sorozatban megismert forrófejű ifjút, de a Nova negyedik szériájában szakadatlanul küzdő harcost majd vezetőt is. Mindezt nem azért írom, mert egy zseniális felismeréssel zöldre verte a lila fejű gárdistát, hanem mert képes volt legyőzni a büszkeségét, mikor Blastaarral tárgyalt.
Az utolsó oldalon talált hajó gondolom a renegát centúrió szálat fogja továbbvinni. Izgalmakban és kalandokban nem lesz hiány.
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 27.részét,talgaby!!! :worship:
Egy újabb izgalmas részen vagyunk túl! Richard valószínűleg átmegy Hulkba :hehe: ,hogy az öccse segítségére legyen.De szerintem még Blastaarnak is jut még szerep az elkövetkezőkben! :cool:
Várom a folytatást!!!
Feast4:
Fúúú gyerekek nagyon komoly rész volt. Ha jól sejtem most Richard berserker módba kapcsol, amit már mint többször is láttuk, hogy nagggyon dÚrva! Csak szerintem még tyúkanyó nem tudja, hogy ő nem egy simpla Nova.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése