HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Daredevil:
Mikor jön a Penge következő része?
Punkológus:
Tényleg rulez. Most nincs sok időm, ezért csak azt írom, hogy nagyon jó ötletnek tartom ezt a fekete-fehér mazsolázgatást. Elő is kerestem ennek hatására a Happyend magazinjaimat. Ilyenek jöhetnek bármikor
UI.:
Viszont sikeresen agyf*aszt kaptam... Én egy képregényekterén rohadtul pedáns vagyok. Minden cím külön mapában. Ezzen belül minden képregény külön mapában. Eredeti és magyar címmel. Jegzettömbök vezetve a főbb karakterek megjelenési sorrendjéröl. Az összes magyarul (papiron vagy neten) megjelent karakter és fogalom egy jegyzettömbben sorszámozva. Saját kezüleg vezetett számláló arról, hogy hány darab Marvel kiadvány lett honosítva (és ezzek cím szerint sorrende rakva) stb. stb. Erre ti beraktok eledig ismeretlen címekböl harmad vagy negyed történeteket, én meg nem győzöm kategorizálni és eredeti boritókat keresni)
Minden esetre ezzel nem titeket akartalak bántani, hisz amit összehoztatok az nagyon jó, csak valahol ki akartam magam panaszkodni.
Troll:
Ecséim, Boldog Karácsonyt!
És a Marvel Mazsolák rullez!
VTomi:
Mivel én beledolgoztam, nem mondok véleményt, csak egy jelzés: a 18. oldal második fele nagyon furcsa, el vannak csúszva a dolgok rajta, nézzétek meg!
Egyébként nagyon bírtam Rozsomák sörsztoriját, aranyos.
Dórika:
Frissültünk:
•(Szuperhosök) Feketén Fehéren - webcomicsantológia #1
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése