HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
VTomi:
Micho, ez nagyon durva volt... Nem gondoltam, hogy Marvel ilyen morbid kérpegényeket kiad, ez tényleg olyan volt, hogy végig vigyorogtam, miközben az ájulás kerülgetett.
kaine:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Viszont Peter-nek kisé beteges humora van. "Randim lesz" Erre meg elmegy a halott hőn szeretett Ben bácsikájához. Én mondom: ez beteg humor
--- Idézet vége ---
na úgy tűnik, kaine már idén nem fog tudni erre reagálni... ezért annyi hozzáfűznivalóm van, hogy az eredeti szó nem csak randit, hanem találkozót is takar amerikában... de itthon is elég sokszor lehet már hallani, hogy "randim van itt-ott." szóval szó sincs bateg humorról
--- Idézet vége ---
Én úgy értelmeztem, hogy May nénivel lesz randija, nem Ben bácsival.
Már, ha ettől kevésbé beteg a dolog.
Elf:
Hé, emléxel még a nevemre? Meg vagyok tisztelve... mellesleg, a meglepi.. Michoda csoda... avagy: állat vagy. Nekem tetszett, de a közeljövőben kerülni fogom a hasonló foglalkozású pasikat...
Micho:
--- Idézet ---Viszont Peter-nek kisé beteges humora van. "Randim lesz" Erre meg elmegy a halott hőn szeretett Ben bácsikájához. Én mondom: ez beteg humor
--- Idézet vége ---
na úgy tűnik, kaine már idén nem fog tudni erre reagálni... ezért annyi hozzáfűznivalóm van, hogy az eredeti szó nem csak randit, hanem találkozót is takar amerikában... de itthon is elég sokszor lehet már hallani, hogy "randim van itt-ott." szóval szó sincs bateg humorról
naaaa... és amiért jöttem: Joruto mellett én is szeretném megköszönni az FF résztvevőinek és véleményezőinek az eddigieket... további véleményeket természetesen még várunk, aki olvasta... mert biztos vagyok benne, hogy vannak még néhányan, és szívesen vennénk tőlük hasonló elemzéseket, mint regnar és Punkológus barátaink tettek, vagy netán kedves kis szösszenetet, mint Elf nekik jár a következő képregény, amit nemrég készítettem, és mondhatom, nagyon be fog jönni mindenkinek:
FONTOS: csak regisztráltan véleményezzetek ide, különben nem tudok küldeni privát üzenetet!
Micho:
--- Idézet ---Na akkor most vélemény feketén-fehéren
--- Idézet vége ---
te is kitettél magadért, köszi!
akkor Mocsárlényről próbálunk majd még előkeríteni valamit, ha ennyire favorit
Farek:
hát ez sux. javaslom írd bele először egy szöveges doksiba a fogalmazásod, aztán majd csak kopipásztéznod kell
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése