HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Gorgonita:
Punisher az a kategória amit valszeg nem fogok véleményezni. De a következő Hupikék Törpikéknél számíthattok rám. (Igen reggeliztem, rántottát piros arannyal, teával. )
17 colos a monitor, nem a reklám helye de elég jó típus is. De nkem így is gyakran gondot okoz, amikor beírók ragaszkodnak az eredeti vékony betűformátumokhoz, ami lehet hogy egészséges papíron, de nkem szakember mondta hogy okos ember másfél méter távolságot tart mindenféle monitortól. Úgy meg problemás. Szval-ha nem gond -ezt visszadobnám újboli átgondolásra. Nemcsak nálatok, más honosító oldalaknál is problémásnak találom. És akkor még nem beszéltünk arról, ha kicsi a szkenn, vagy ha tényleg egy rosszullátó képregényrajongó kínlódik vele. Lehetne persze nagyítgatnbi, állítgatni, de ugye mindenki rohan.
Ezért tartanám nagy ötletnek egy txt formátum csatolását is.
Most látom, hogy a Hepiendes Conanok már fent vannak a K.N-en. Azok pl -legalábbis amelyikekbe belekattintottam -elég jól olvashatóak.
szam:
--- Idézet ---mindenki csodálkozik, hogy a lúzer Peternek randija van, aztán kiderül, hogy...
--- Idézet vége ---
...tényleg lúzer.
Micho:
--- Idézet ---No akkor Szám kérésére:"Véleményezd a Feketén-Fehérent, és kapsz egy grátisz-képregényt, ami nagyooon tuti "
--- Idézet vége ---
bizony az, és nemsoká meg is kapod az értékelésed jutalmát, a grátisz Punisher képregényt... remélem nem reggeliztél?
--- Idézet ---A Mazsolák tetszett, amíg olvastam, de nagyon apróbetűs, és nem volt türelmem az egészhez.
Ez igaz a válogatás egészére is.
--- Idézet vége ---
a megfigyelés jó, de sztem nem helytálló. az igaz, hogy minden kép ugyanakkora, mert sablont használtam, 1 cm-es margókkal minden irányból. ez oda vezetett, hogy némely képregényt, amit nem sikerült méretarányosan teljesen széthúznom a margókig, az valóban egy cseppett kisebb lett, de egyálán nem ment az olvashatóság határán túlra, kivéve talán a Mazsik, azokon sok helyen új, nagyobb buborékokat szerkesztettem... és így elfogadható lett. nem lehet, hogy a monitorod kicsi? oké, emiatt ne vegyél nagyobbat , de a 17col manapság már szerintem átlagos, és megfelelő felbontásban nincs vele gond, legalábbis nálam. tipp, amit nitro régi képregényeinél voltunk kénytelenek használni anno, vedd le a felbontást 800X600-ra, és úgy olvasd.
--- Idézet ---Conan-nak ennél sokkal jobb történetei is vannak
--- Idézet vége ---
az lehet, de én nem ismertem túlságosan a figurát, csak a Hepiend magazinból... és mivel ezt a történetet pont a Hepiend újságok közé lehetett illeszteni, erre esett a választásom. mellesleg nagyon sokat nem is találtam, talán még két Conan Sagat ezen kívül, de abból volt ami megjelent magyarul is. de igazából, úgy érzem minden benne volt ebben is, ami "conan".
--- Idézet ---Micho! Szrtem Peter a randit May nénikéjére érti, némi öniróniával önmaga (hisz ekkoriban még sikertelen a nőknél) és szeretettel nénikéje irányába.
--- Idézet vége ---
igen, hisz az elején mindenki csodálkozik, hogy a lúzer Peternek randija van, aztán kiderül, hogy...
Gorgonita:
No akkor Szám kérésére:"Véleményezd a Feketén-Fehérent, és kapsz egy grátisz-képregényt, ami nagyooon tuti "
A Hulk / Black Widow / Daredevil / Pókember (A Ben bácsis) / Dr Strange / Rozsomák sztorik bejöttek a többi nem. A Mazsolák tetszett, amíg olvastam, de nagyon apróbetűs, és nem volt türelmem az egészhez.
Ez igaz a válogatás egészére is. Nem értek a beíráshoz, így nem tudom, hogy a betűforma, vagy az ff háttéren ff szövegbubi miatt de strapás olvasni. Ezért is hagytam hátra, aztán meg is feledkeztem róla, amíg Szám rá nem kérdezett. (Egybként ha valamit nem véleményezek, az azért van mert nem érdekel/tetszik, de nem is akarom húzni vele a fordítót/beírót.)
Összeségében jó ötlet ez a válogatás, de pl Conan-nak ennél sokkal jobb történetei is vannak. A betűkkel meg ha más is panaszkodik kellene kezdeni valamit a következőnél. Pl a Mazsolák miért ilyen mazsolák? Mehetett volna kevesebb de nagyobb kockákkaal is egy oldalon. A képernyőről olvasás miatt, -szrtem -esetenként nem ártana felülbírálni az eredeti oldal-betű formátumot. (Nem rossz a szemem, de nem is szrtném elrontani.)
Micho! Szrtem Peter a randit May nénikéjére érti, némi öniróniával önmaga (hisz ekkoriban még sikertelen a nőknél) és szeretettel nénikéje irányába.
Punkológus:
Király volt az ajándék, még jó, hogy nem így nézek ki
Az író egyébként a második kedvencem. Ritka aki ennyire bateg és ezt ennyiféleképpen be tudja mutatni. Mr. Szipantó: behalok
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése