HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Blue S:
Na, sikerült végre elolvasnom az Antológiát.
Gratulálok a honosítóknak, szép, igényes munka. Külön köszönet, hogy ismertetitek, melyik történet hol jelent meg. Erről a témáról rögtön 1 kérdés: lesz folytatás?
Elnézést, rosszul tettem fel a kérdést.
Helyesen: ugye lesz folytatás? Mert például a Bizarre Adventures 27#, ahol az Árnyék sztori olvasható eredetileg, még 2 remek történetet is tartalmaz.
Nézzük a történeteket:
Hulk: szerintem ilyen vigasztalásért cserébe sokan nem bánnák, ha nyakon öntenék őket. Mondjuk az furcsa volt, hogy Banner akkor nem dühödött fel, mikor a fickó nem nyitotta ki neki az üzletet. Kellemes kis olvasnivaló volt.
Fekete özvegy: nekem ez nagyon tetszett. Bírom az ilyen "egyedül vagyok, mindenki ellennem van, még az ismerősök" típusu történeteket. A rajz is nagyon tetszik. Lehetett volna hosszabb is.
Fenegyerek: hm, becsapott a cím. Azt hittem, mikor az öregember megtapogatja Murdock fejét, megérinti a szarvakat, és úgy véli, egy ördöggel van dolga. Persze, a végén rájöttem, hogy az ördög a Devil miatt lehet.
Árnyék: ennek nagyon örülök, van egy Árnyék mini, ahol Kurt visszakerül ebbe a különös világba. Van is utalás az Enyésszel történő kalandjára. (Igazából le is van fordítva, csak kérdés, mikor lesz beírva.)
Kergepók vs Bategagyú: micsoda szóvicc! Nagyon jó! Ahogy a poénok is. Végig nagyon jól szórakoztam rajta. Bategagyú inasa sem semmi. Nekem főleg ez a poén tetszett.
Marvel mazsolák: na, ez az, ami nem jött be. Egyszerűen nem tudtam rajta nevetni. Kicsit erőltetetnek éreztem. Olyan Marvel-mini koppintás szaga van a dolognak.
Pókember: szegény Rinó. Szerintem ő az egyik legbátrabb szuperbűnöző a Marvel univerzumban. Gondoljunk csak bele, Pókember már legalább 5-ször elverte, de még mindig szembe mer vele szállni! Egyébként tetszett a sztori, hiába, Peter Parker sohasem okoz csalódást.
Dr. Strange: egy olyan történet, ahol inkább a rajzok mesélnek, de azt valami hihetetlenül jól. Szerintem még ennyi szöveg sem kellett volna hozzá.
Transformers: ez valahogy túl könnyűnek tűnt. Már az elején tudtam, hogy Optimusz "kinek" adja az ajándékot. Régen nagy transformers rajongó voltam, de ez a rajongás az ilyen történetek miatt csillapodott kissé.
Vasember: ez tényleg hétköznapi sztori volt, pár, filmekben már ellőtt sablonos jelenettel fűszerezve, de mivel az Angyalok közül Stark a kedvencem, így ennek a történetnek is tudtam örülni. Apropó, Hosszúkar még megjelenik valahol?
G.I. Joe: valamikor sok figurát összegyűjtöttem (még Vörös Őr figurám is van ), bár a rajzfilm nem tetszett. Talán pont ezért vártam ettől a történettől a legkevesebbet, és kaptam a legtöbbet. Nagyon kellemesen csalódtam.
Rozsomák: jaj, ez király volt! Jó rajz, remek történet. Jó volt látni Amazont, Lényt, Rozsit stb. egy asztalnál. Gyakran csinálnak ilyet?
Azért érdekelne, hány tagja halt meg eddig a Kéznek a különböző Marvel képregényekben...
Conan: annak idején gyűjtöttem a Hepiend magazint, és az állatemberes rész volt az egyik kedvencem. Jó volt olvasni, hogy ez pont azután játszódik. A történet a szokásos, tele misztikummal, harccal, mindennel, ami kell. Gyerekkoromban, ha kaptam egy Conan könyvet, nem érdekelt semmi, le sem tudtam tenni. Sokszor a Szüleim csak a vásárlás után hónapokkal adták oda a könyvet, valamelyik szünetben, hogy ne menjen a tanulás rovására. Hiába, Robert Eric Howard igazán nagyszerű író volt. Kár, hogy olyan korán öngyilkos lett.
Mocsárlény: mekkora kincs! Még soha nem olvastam tőle semmit, de mindig is kíváncsi voltam egy történetére. Ez most, hála a HZS-nak teljesült. Köszönet érte.
Micho:
--- Idézet ---úgyhogy nkem marad a távcső.
--- Idézet vége ---
és ha mondjuk így csinálsz?
nos, most épp egy munkahelyi 15(!!) colos LG tft monitoron vagyok, és itt tényleg megvan kb az 1,5 m távolság is... próbaképp rámentem a Feketén-Fehérenre, éééés... minden tökéletesen láccódik, a felbontás 1024X768 egyébként, mondjuk a színek a tft felülethez híven tűélesek, eszméletlen szépen kihozta pl. a tartalomjegyzéken a színátmenet-elfolyást is.
tényleg, a borítóról és a tartalomról senki se regélt eddig, de biztos nem lett csúnya, mert akkor megkaptam volna
örülök, hogy a többieknek tetszik az ajándék Punisher, télleg nem semmi ez a Garth Ennis, egy valódi agybateg kb. egy óra alatt el is készültem a honosítással, igaz csipkednem kellett magamat, mert indult a vonat... de azért meglett
Gorgonita:
Azt használok, de az állítgatását sosem tudtam megfejteni , úgyhogy nkem marad a távcső.
Egybként nem akarom túlreagálni, de ha valaki rosszul lesz, mondjuk egy Kozsó kliptől, elesik, eltörik a lába, az orvos ágyba parancsolja, leejti a távcsövet, nem éri el, nincs is otthon senki egész nap, aki felfegye neki, és épp akkor jön a megafrissítés. akor az is a ti hibátok lesz.
Farek: A Dr Srange az a típusú történet, ahol a történet csak eszköz egy mondanivaló, hangulat érzékeltetéséhez. A történet itt másodlagos, eszköz, nem igazi töténet. A lényeg, hogy a világban sokminden nem az aminek elsőre látszik, és ezt itt a sztori képi eszközeivel játékosan éreztetik velünk. Szrtem.
Fekete Özvegy: A lényeg hogy bármennyire is szeretné, hogy másképp legyen, csak önmagára számíthat. A magányról szól, hogy a magányos ember számára az élet egy szabadesés, kapaszkodók, szövetségesek, család, barátok nélkül. Szintén szrtem.
Farek:
FF antológia:
Na, fussunk neki még egyszer:
Hulk: nagyon aranyos történet, jó kezdés volt. És vajon hogyan sikerült Hulkot visszatartani 3 órán keresztül? Azért Banner is megéri a pénzét!
Fekete Özvegy: lásd már sokan előttem, a rajz jó volt, de a történetet magát nem igazán tudom hova tenni.
Fenegyerek: kiszámítható, de ezért megbízható is. Különben is baromira romantikusan érzékeny lélek vagyok , szóval végül bejött.
Ányék: nagyon tetszett, igazán vicces, és külön jó, hogy simán beilleszthető a sima Marvel időfolyamba, a hivatkozások miatt, hogy mi történt Enyész-szel és a Bajnokokkal.
Kergepók vs. Bategagyú: na, ez is nagyon rendben volt. Maga a stílusa egy kicsit egy Lobo Light-ra emlékeztetett. Nagyon jó humorok, és külön gratula Kaine-nek, mert nagyon tetszettek a nyelvi leleményei a nevek fordításával kapcsolatban. És amikor Bategagyú a felelősség érzetére játszik Kergepóknak és mondja, hogy "gondolj Április nénikédre"!
Marvel Mazsolák: tetszettek, jöhetnek még. Behaltam a kis Mysterio akvárium fejétől, hiszen a fő Marvel pókunk is állandóan ezzel basztatja. És tényleg az van a feje helyén! Ami még nagyon tetszett, az amikor a kis Elektro megpróbálja használni az erejét. Hogy csoszog!!! Ha-ha-ha!
Pókember: Semmi exra, egy újabb képet kaptunk Peter felelősségéről, valamint arról, hogy mennyire is lúzer és mennyire hiányzik neki Ben bácsi. A temetői látogatást nem gondoltam volna, de abban már elég korán biztos voltam, hogy May nénihez igyekszik.
Dr. Strange: nem igazán értettem. De biztos jó.
Egyelőre ennyi, de még folytatom.
szam:
--- Idézet ---Lehetne persze nagyítgatnbi, állítgatni, de ugye mindenki rohan.
--- Idézet vége ---
Használj CDisplay-t. Ott 1* kell beállítani, hogy te mekkorában szeretnéd nézni, 'oszt levan a gond. Vagy távcsövet
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése