HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Micho:
--- Idézet ---Kószönöm szépen minden leforditott képregényt
--- Idézet vége ---
nagyon szívesen, a banda nevében is
--- Idézet ---Megtorló egy állat, de Ennis még rosszabb, mert az ő beteg agyától ilyen!
--- Idézet vége ---
haha akkor tényleg, Ennis egy nagyon brutál Megtorló lenne, nem?
aki szeretné olvasni, bátran véleményezze továbbra is a Feketén-Fehérent, és "postafordultával" kapja az ajándék képregényt
Farek:
Megtorló egy állat, de Ennis még rosszabb, mert az ő beteg agyától ilyen!
boneny:
Kószönöm szépen minden leforditott képregényt
Micho:
szia Blue S! jó volt látni a véleményed! mindjárt postázom is a Megtorlót
--- Idézet ---ugye lesz folytatás?
--- Idézet vége ---
nagyon úgy tűnik, hogy igen... hisz egyre többen véleményezitek az Antológiát, és mindent összevetve, pozitívan! szóval, amint megszerkesztjük az új tartalomjegyzéket, újra összeáll a banda... remélem mindenki vállal újabb feladatokat az első szám készítői közül
--- Idézet ---Olyan Marvel-mini koppintás szaga van a dolognak
--- Idézet vége ---
igen, szerintem is ezen a nyomon halad, de pont ezért gondoltam, hogy bejövős lesz a dolog, mert poénokat nem koppintott, csak alapötletet... azt pedig a legnagyobbak is szoktak, és én személy szerint nagyon sokat nevettem a Mazsikon viszont nekik a folytatásuk kétséges, mert ha megnézitek a srác honlapját, lehet látni, hogy nagyon új sztorikat parodizál (pl. House of M és utóhatásai) és ezeknek a megértéséhez ismerni kellene mindenkinek a Marvel jelen eseményeit, csak úgy csattan a poén... és nem hinném, hogy a többség folyamatosan olvassa angolul a friss sorozatokat, legfeljebb innen-onnan szedegetnek infomorzsákat, ami pedig nem elég...
--- Idézet ---Árnyék: ennek nagyon örülök, van egy Árnyék mini, ahol Kurt visszakerül ebbe a különös világba. Van is utalás az Enyésszel történő kalandjára. (Igazából le is van fordítva, csak kérdés, mikor lesz beírva.)
--- Idézet vége ---
ez tök jó majd írjatok a szkennbe egy lábjegyzetet az FF-ről
--- Idézet ---Mocsárlény: mekkora kincs!
--- Idézet vége ---
most már egyértelmű, hogy Ő lett az FF favoritja...
annyit idespoilerezek, hogy a nagy érdeklődére való tekintettel valószínű meg fogunk jelentetni valamit tőle, már beindult a kutatómunka. mit szóltok?
--- Idézet ---Köszönet a meglepi képregényért.
--- Idézet vége ---
nagyon szívesen, üdv újra a fedélzeten!
regnar:
Üdvözlet mindenkinek.
Köszönet a meglepi képregényért.
Megtorló mindig is kedvenc volt, és ez a képregény tovább növelte "nimbuszát"
Beteg.. nagggggyon beteg.
Lehet, hogy a borítóra kellett volna írni, hogy:
Gyerekek, ezt otthon ne próbáljátok ki!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal