HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Micho:
--- Idézet ---Direkt nem olvastam el eddig az értékeléseket, most volt időm a FF-et elolvasni
--- Idézet vége ---
köszi a részletes értékelést
--- Idézet ---Kár, hogy nem szóltál a fordításról előtte, mert a Mr. Szivató, vagy mi már volt egyszer egy krimiparódiában Szomjas Úr néven, sokkal jobban passzolt volna.
--- Idézet vége ---
ez is tetszik! bár sztem a Szippantós is találó, de most így utólag Úr-at használtam volna, a Mr. helyett, valóban... csak télleg igen hamar kellett elvégeznem a hunosítást, és nem sokat godnolkoztam a szövegen... de örülök, hogy így is teccett
kaine:
Direkt nem olvastam el eddig az értékeléseket, most volt időm a FF-et elolvasni (még van 1-2 belőle).
Hulk: nem rossz, az a rész tetszett főleg, mikor a pali rájön, hogy kivel áll szemben, ez nem gyakran fordul elő. Különben semmi extra.
Fekete Özvegy: a rajz nagyon szép, az nagyon tetszett, a történet se rossz.
Fenegyerek: nem különösebben tetszett, de nem volt rossz ez sem.
Árnyék: valamivel jobb volt, de még mindig várok a katarzisra.
Marvel Mazsolák: az eleje még csak laza volt, de aztán jöttek a jobbak is, úgyhogy eddig ez a kedvencem az egészből! Klassz volt!
Dr. Strange: nem jött át igazán, de ez érvényes minden Dr. Strange történetre szinte.
Transformers: na őket sose szerettem, mire megismertem ezt a képregényt, már túlkoros voltam hozzá.
Vasember: tipikus Steve Ditko sztori. Amolyan 60-as évekbeli, kissé gyermeteg. Érdekességként jó volt.
G.I. Joe: különben sose olvasnék el egy ilyen képregényt, de most megtettem. Olyan közepes volt.
Rozsomák: nagyon viccesnek kellett volna lennie, de annyira nem jött be. Számomra a Rozsomák vicc Garth Ennisnél kezdődik, magasra tette a mércét.
Conan: ez jó volt, a gyűjtemény legérdekesebb darabja. Tetszett.
Man-Thing: már az elején rájöttem, hogy olvastam ezt a sztorit, aztán arra is, hogy alighanem ez van a Marvel Shadow & Lightból, mert azt már olvastam. Szintén érdekességképp volt jó.
Mindenesetre a munka és a nagysága bőven megérdemel egy ilyet:
Ha nem kettőt.
Újabb hozzászólás: elolvastam a Megtorlót is. Na ez jó volt! Garth Ennis nem tud nagy csalódást okozni!
Kár, hogy nem szóltál a fordításról előtte, mert a Mr. Szivató, vagy mi már volt egyszer egy krimiparódiában Szomjas Úr néven, sokkal jobban passzolt volna.
kaine:
a "dákója" is rímelt volna rá...
Punkológus:
Ilyen amikor a CSŐDÖRBÖL csak a CSŐD marad
szam:
Nem durva... szerintem nagyon ott van a szeren
Hát igen, szegény Peter amennyit idegeskedik, nem csoda, ha csak az órája áll neki!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése