HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (535/593) > >>

nickfury:
  Köszönöm az avatárt, mindigis ilyet akartam.

Micho:

--- Idézet ---Akkor:
--- Idézet vége ---
köszi, jó volt olvasni  cserébe kapsz egy Nick Fury-s avatart
különben a Mocsárlény sztem ennél komplexebb figura, mint elsőnek gondolod. ha majd kicsit idősebb leszel, talán más szemmel nézed... hidd el, kb 10 éve én is hozzávágtam volna ahhoz, aki Mocsárlénnyel jön nekem, hogy mi ez a sz*r, én Pókembert akarok  szal, ha sima szuperhősökön kívül mást is fox majd olvasni, vedd elő újra  (különben tök jó, hogy azért nem húztad le csuklóból, csak nem tudod "hova tenni" még)

a mozis X-Men sztori pedig valóban baró, kár, hogy kaine lemarad róla  

nickfury:
Akkor: Elektra nem volt tul jó, de túl rosszse,
Elektra (Greg Holm) ezmár jobban tetszett, a rajzók nagyonjók.
Shang Chi: ez meglepetés volt, nemis gondoltam volna hogy lesz ilyen képregény fordítás, nagyon örültem neki, a belsö monologok nagyonjók.
Nick Fury: Nick Fury a király.Mondjuk azt a férfit sajnáltam akiböl hasonmást akartak csinálni, az egyik szeme rá ment.A rajzok pont illettek a történethez.
Man-Thing: ? Erröl a kakarteröl keveset tudok, beoltotta magát a szuperkatona szérummal, meg egy általa kifejlesztett anyagal és így let belöle a man-thing,? Ez a történet tetszett  a legkevésbé.
Conan: Nemszoktam Conan képregényeket olvasni, de eztmost kivételesen elolvastam, és jó volt. A rajzokhoz mega történethez nem tudok mit hozzá füzni.
Lény: Ez is szuper volt, nem értem hogy Ben mértnem akart ot maradni a benszülöttekkel, itt senkitsem zavart a külseje, de a barátok mega civilizáció hiánya biztos zavarta. Rajzók lehettek volna jobbak is.
X-ek: Ha még tudtok találni ilyen képregényeket az jó lenne. Jó volt látni x-professzor arcát ahogyan magát nézte a moziba.Remélem azért az x3 mozifilm nem ilyen lesz:D
Rozsomák: Egyszerü történet, jó rajzók. Tehát nálam elsö helyen az xek, második helyen A Lén, és a harmadik helyen a Nick Furys történet végzett.

kaine:
Eddig: Elektra (Frank Miller) nem nagy szám. Valahogy rettenetesen túlértékeltnek tartom ezt a Millert. Sima bosszú sztori, de mást még nem is olvastam tőle. Egy érdeme azért van: Bendis azt mondta Miller Fenegyereke miatt lett képregény alkotó.  
Elektra (Greg Horn). Azta!    Nem tudtam, hogy rajzolt képregényt is ez a pali, nem csak borítókat. Le a kalappal, elájulás, stb.  
Shang Chi: király.   A szövege épp olyan, ahogy egy igazi Kung Fu mesternek éreznie és gondolkodnia kell.    Ez az író nagyon érti amit csinál. A fordítás is klassz volt.  
Nick Fury: Furi volt. Annyira nem tetszett, de rossz se volt.
Man-Thing: igazából ezt a karaktert még soha életemben nem éreztem át. Most se tudom hova tenni.
Még egy Lény és Conan maradt, X-eket tőlem ne is várjatok.  
Ja, Peanuts: voltak ari képek.

--------------

Oké, a Rozsomákot mégis elolvastam. Ha nem olvasom a nevét, azt hiszem Lobot olvasok. Nem jött be.
Lény: ez már jobb volt, de sok jobb Lény sztorit ismerek. Persze rosszabbat is.  

Micho:
köszi  én azért kíváncsi lettem volna egy bővebb értékelésre, bár tudom, katonáknak nem kenyere a beszéd  mégis, ha lehet, akár rangsorolhatod őket, ez a többieknek is szól majd

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése