HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Feast4:
--- Idézetet írta: talgaby - 2016. Március 29., 12:08:27 ---Az ott Darkhawk, Richard egyik régi csapattársa az Új Harcosok kötelékéből. Sajna az Új Harcosok hagyatékát eléggé csapnivalóan kezelte a Marvel, így mára eléggé elfeledettekké váltak, az elsőgenerációs Új Mutánsokkal egyetemben.
--- Idézet vége ---
Az Új Harsosok nagy része meg is halt.A Nitro felé robbanást csak Villamgolyó élte túl.Ha jól emlékszem akkor mar sem Tűzcsillag se Jogbajnok nem voltak tagok ahogy Siluett és Sötét Sólyom sem.A többekkel nem tudom mi lett.Düh pl.
Amúgy igaz.Az Új Mutánsok is eléggé lesajnált csapat lettek.Karma talan meghalt Ágyúgolyó egy ideig X man volt aztán eltűnt.Napfolttal fogalmam sincs mi lett pint úgy mint Magmával.Tolmács Techno meghalt aztán feltamadtak megint meghalhatak.Technot úgye láthattuk haza ment.Farkas az X faktor tagja volt aztán a csapat 3. átalakulása után kikerült a képből.Bum-bumról utolsó emlékem hogy Pszihé őt védte Kardfogútól amik kibelezték.Utána mi lett nem tudom.Az indian lány még Valkűr lett de neki a neve se jut eszembe.Volt még valaki?
Amúgy a Power Kölyök is ugyanígy kikerültek a képből.Cathy talán L.A.ben él a többiek passz. (Vucces amúgy hogy ők Franklin Richardsal kb. egy idősek ők már lassan felnőttek Franklin meg nem. :D )
De talgbyék kijavítanak ha valamit rosszúl mondtam.
talgaby:
Az ott Darkhawk, Richard egyik régi csapattársa az Új Harcosok kötelékéből. Sajna az Új Harcosok hagyatékát eléggé csapnivalóan kezelte a Marvel, így mára eléggé elfeledettekké váltak, az elsőgenerációs Új Mutánsokkal egyetemben.
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 30.részét,talgaby! :worship:
Áhh,egyszerűen zseniális volt Nova vezértől ahogy az Ego szituációt kezelte!!!Nagyon tetszett! A végén nem ismertem fel azt a fazont,de Richard láthatóan tisztában van vele,hogy kicsoda.
Várom a folytatást!!!
Genzo:
Nagyon szívesen! Maradj vonalban, jön még. ;)
daniel86:
Nagyon nagy köszönet az új Deadpool képregényért! Hiányzott már nagyon! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése