HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Inner Circle:
Thanx mindenkinek a visszajelzésért meg a kedves szavakért amúgy teljesen véletlen, hogy ilyesmire adtuk a fejünket, a Civil War nélkül nem jöhetett volna létre
Deadpool tekintetében a Karinthy-féle fordítási iskola híve vagyok, vagyis nem feltétlenül ragaszkodom az eredeti szöveghez, inkább az a lényeg hogy menő halandzsa legyen belőle. Előbb-utóbb úgyis eljutunk oda, hogy Micho visszadobja a fordítást azzal, hogy "IC, azért ez már túlzás!" Szerintem már a Thor-os részben be fog következni... ami nem ilyen jó, de azért azzal is el lehet játszani. Tőlem mehet az is.
A másik kérdés, hogy talán a mostani DP folytatása, a DP27 is megérdemelne egy alapos frissítést. A KN-es verziót évekkel ezelőtt csináltam teljesen egyedül, és ennek megfelelően minden ízében primitív a honosítás. Viszont SZVSZ nem rosszabb a 26-nál, úgyhogy tán megérné helyrepofozni a szkennt és a fordítást is megigazítani egy kissé, mondjuk úgy: felhozni a HálóZsák-minőségre. Most egy kissé Star Wars-os a dolog: először primitív technikával elkészült egy rész, utána meg kifinomultan a prequel, és a folytatás már tiszta égőn néz ki mellette
talgaby:
Nme a története miatt erőltettem. Hol máshol láthatsz/olvashatsz ennyi szöveget DP-től? Ha minden jól megy, akkor a Thorosra is rá tudom beszélni IC-t...
Farek:
Ja, ja, Deadpool agymenés. Bár a történet egy kicsit lehetne jobb is, de tetszett a honosítás, a dumák nagyon nagyok voltak. A honosítás minősége pedig nagyszerű.
Ash:
Deadpool rulez, honosítók rulz... Egyszerűen nem találok szavakat! Durca jó lett!!!
Köszi, és személy szerint várom a folytatást!!!
Micho:
--- Idézet ---Azt szeretném megkérdezni hogymikor fejezitek be venom történetét
--- Idézet vége ---
már le van fordítva, beírásra vár, Spidáj a beíró. a Dr. Strange-es Pókember fordítása is megvan már jó ideje, de azt valahogy senki se akarja beírni, szóval nem lesz. a Marvel Double Shot pedig azért van lefoglalva, mert néha szemezgetünk belőle HálóZsák válogatásokhoz. ezeket megtalálod a szuperhősök menüben Marvel Mozaik és Feketén-Fehéren címszavak alatt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése