HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Hmm, akkor ez azt jelenti, hogy pl. én már Póklányból is sokat fordítottam?
Micho:
--- Idézet ---Hmm, hatvanvalahány jelent meg, abból tizenegynéhány volt kész....arra azért mégse mondhatom, hogy "rengeteg".
--- Idézet vége ---
ennek ellent kell mondjak. mint tudjuk, milyen nehéz megcsinálni a DP-ket, így az a 10 db a 60*-ból... elég sok
talgaby:
Hmm, hatvanvalahány jelent meg, abból tizenegynéhány volt kész....arra azért mégse mondhatom, hogy "rengeteg".
Többek között ezért is ajánlottam exactlee-nek, hogy ha csak angolul is, de ki kellene rakni a levrovokat abból. Egyébként az a szám, amiben végül is feltűnt AmKap, tényleg jobban fogyott...
kaine:
--- Idézet ---Pár rész majd ki lesz rakva a Spidertomról
--- Idézet vége ---
Páár? Több, mint 10 volt kész.
Különben a 26-os végén az ajánló, hogy feltűnik Rozsi, hogy pofátlan módon feltornássza az eladásokat- ehhez hasonló poénok most is vannak a Cable-Deadpoolban, nagyon bírom őket. Az egyikben valami Avengers vendégszereplőt ajánlanak a következő számra, hogy azzal majd megduplázzák az eladási példányszámot és örülnek, hogy végre akkor 60 példány is elfogy majd!
Inner Circle:
Ami a fordítást illeti, közben rájöttem hogy Ilaney valószínűleg nem a Bundeswehr-nél, hanem a Luftwaffe-nél tevékenykedett... de hát az eredetiben a prózai "German army" volt, még csak nem is "German air force", szóval ártatlan vagyok :-) Súlyosabb probléma, hogy az Enterprise pilótája Mr Sulu, nem Mr Scotty; az utóbbi a mérnök. Ej, hát mindenki tévedhet! :-)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése