HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Micho:
--- Idézet ---Egy észrevétel a Lény és Amazon-hoz:
--- Idézet vége ---
a szövegdobozok átka... ezért nem használok én ilyet
Sijen:
Egy észrevétel a Lény és Amazon-hoz: a 3. oldalon az egyik bubiban a "tartsátok" szó nem jól van elválasztva: "tartsá-tok" lenne a helyes, ráadásul akkor kevésbé lenne széltöl szélig a bubiban.
Mindettöl eltekintve nagyon jó a sztori, két kedvenc hösöm a 2 föszereplö. Ben és Amazon
Gabe:
Az előző sorozatokról sokat elárul, hogy egy olyan fanatikus, mint talgaby sem erőlteti a honosítását , mert ha így lenne, akkor nyilván azokal indultunk volna. Persze az Icon még lehet jó, de azt a "másikat" nem nagyon lehet beszerezni, annyira "elterjedt", gondolom a mínősége miatt
talgaby:
A v1-et nem tudom egyszerűen megszerezni. Ha meg tudnám, már rég elkezdtem volna fordítani (remélem *azt* nem foglalja senki...). Az Icon meg...nem tudom, én szeretném...és meg is van angolul...ráadásul az is egy (majdnem teljesen) bunyómentes történet, aminek a harmadik száma nálam örök kedvenc lett.
Micho:
ha ezt hamarabb tudom, akkor a file-név is v3 lesz, ezekre szeretek odafigyelni de én is megnéztem anno a kreditet, és ott simán rogue volt, ezért lett itt is az. de ha az előző sorozatokat nem tesszük fel, akkor mindegy
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése