HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (52/593) > >>

Feast4:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Március 31., 08:56:11 ---
--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Március 31., 08:54:26 ---A What if storykat is ezért szeretem.

--- Idézet vége ---
Igen, bár ott meg az nem mindig tetszik nekem, hogy az írók csak azért merik elengedni a fantáziájukat, mert úgysem lesz semmi következménye. Szóval igazából tét nélküli az egész. De azért a legtöbbet én is bírom.

--- Idézet vége ---

Nem hiszem hogy csak az írók tehetnek erről. A legtöbb esetben azért a kiadó hosszú évekre előre maghatározza egy füzet koncepcióját, gyanítom még ha akarnának se térhetmnek el ettől.

Farek:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Március 31., 08:54:26 ---A What if storykat is ezért szeretem.

--- Idézet vége ---
Igen, bár ott meg az nem mindig tetszik nekem, hogy az írók csak azért merik elengedni a fantáziájukat, mert úgysem lesz semmi következménye. Szóval igazából tét nélküli az egész. De azért a legtöbbet én is bírom.

Feast4:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Március 30., 19:46:51 ---Pontosan.

--- Idézet vége ---

A What if storykat is ezért szeretem.

Farek:
Pontosan.

Feast4:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Március 30., 17:06:46 ---Pedig nagyon gyakran az ismeretlen nevekből álló csapatok kalandjai jobbak, mint a nagy hősöké, pont azért, mert ismeretlenként mernek hozzájuk nyúlni és elengedik a fantáziájukat az írók.

--- Idézet vége ---

Az anihilació szerintem tökéletes példa.Nova komplett reputációja ott épült újjá és megalapozta a Galaxis Őrzőit.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése