HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (501/593) > >>

talgaby:
Vadóc ekkor az X-Treme csapattal volt oda. Magneto meg hol cigány, hol zsidó származású a képregényben, most éppen az előbbi.
És örülök, hogy tetszett.

Galamb:
Hát igen, igazi ünnepi kikapcsolódást jelentett ez a különszám.
 Jameson: Szerintem is nagy dobás volt, ez a fajta karácsonyi ének, (Ben, mint jelen karácsony szelleme  )  bár azért volt egy- két meglepő dolog: pl, azt mondják, álmunkban megjelenik az is, amitől tudat alatt félünk.--> Hát nem hiszen, hogy az öreg J.J. attól félne, hogy Peter nélkül nem megy a lap. Aztán meg a rajz: kicsit, mintha mindenki fiatalabb lett volna, meg aztán Jameson vonásai mintha kicsit ázsiaira sikerültek volna (Rajzoló eddig csak ázsiai történeteket rajzolt?), de ettől függetlenül tetszett a történet.
  X-men: sikerült a klasszikus "téli szünetre koleszba marad a magányos diák" témát jól "X-esíteni". Csak Vadóc éppen hol van e történet idején? Nem x-tag már esteleg? Mert a karaktere, szvsz pont illet volna Hamu-jéhoz, hiszen mindketőjüknek hasonló a problémája. Vigasztalhatta volna a srácot, vagy valami.
 Fantasztikusok: Ez is aranyos történet volt, azon jót nevettem, amikor Reed megnöveztette a fülét. Mondjuk Magnetó csak a filmben volt zsidó? Vagy találtam egy kis bakit végre!  
  Köszönöm a munkátokat! Jó volt a fordítás és a beírás is!

nickfury:
Alig várom már ilyenkor hogy megnézhessem hogy milyen kérpegényekkel ajándékoztok meg minket ezzen a napon, nagyon tetszik a képregényválogatásotok, most még csak a MArvel Különszámot olvastam el, nagyon jó ötlet volt JAmesonal eljátszania karácsonyi éneket, majd látni hogy a gyémántszívű Emma segít egy gyereken hogy kellemes karácsonya legyen, végül a kis FRanklin történetéböl megtudtam hogy csak két zsidó szuperhős van. Köszönet Talgabynak, és Blixxának ezért a remek munkáért. Kellemes karásconyi ünnepeket a HálóZsák összes tagjának.

pepo05:
Köszi a tájékoztatásokat. Ezen a Buldis dolgon meg vagyok lepődve...azért közvetve biztos végzett már valakivel   Mondjuk én sosem úgy tekintettem rá, mint aki alapból gonosz, csak viszonylag könnyű irányítani és általában a jobban megkérdőjelezhető oldalra állt.
Uff. most még jobban kíváncsi vagyok erre a történetre...

Troll:
Frissülés: Marvel 2004-es Karácsonyi Különszám, Marvel 18. Karácsonyi felhajtása főszerepben Amazonnal
Boldog Karácsonyt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése