HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (500/593) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Ja és a Zsidóknak mióta hoz ajándékot a Mikulás? Akkor mégis az történt, amitől tartottam: Hogy   a Karácsonyi különszámban csaptak a a hasukra a írók, hogy akkor Ben meg Kitty legyen zsidó, és az nem nagyon izgatta őket, hogy korábban erre nem volt semmi utalás.
--- Idézet vége ---
Annyira azért nem veszik komolyan a vallási hovatartozást a Marvelnél, hogy ilyen kis apróságokon fennakadjunk. Ezt eddig igazán Magneto múltjánál helyezték előtérbe, legalábbis tudtommal.

Galamb:
Amazon: Ez marha jó forditás volt talgaby! Főleg az Amerika kapitányra tett megjegyzés. Csak kár, hogy nem derült ki, hogy mi történt az öreg Bolygófalóval. (Jó lett volna olyan kép, ahhol mondjuk Amazonnal szürcsölnek forrócsokit). Ja és a Zsidóknak mióta hoz ajándékot a Mikulás? Akkor mégis az történt, amitől tartottam: Hogy   a Karácsonyi különszámban csaptak a a hasukra a írók, hogy akkor Ben meg Kitty legyen zsidó, és az nem nagyon izgatta őket, hogy korábban erre nem volt semmi utalás.
 Ja és ne gondoltam volna, hogy May néni kedvenc postása ilyen népszerű figura, hogy máshol is felbukkan.
  Na még egyszer köszönöm a fordítást és a beírást!  

Sepi:
Az a fránya postás biztos az F4 hecc partira vitte  , pedig ahogy elnézem egy henger volt az. Lehet, hogy abban volt benne a CW végének premier kiadása   .

talgaby:
Heh... én is. Blixxxa kis kedveskedése volt. Még meg se köszöntem neki. Köszi, Blixxxa. Aranyos volt.

Sepi:
Eljött az ideje, hogy most megköszönjem és gyorsan véleményezzem az Amazonos Marvel Karácsonyi felhajtást. Ahoz képest, hogy milyen rövid volt, nagyon jó kis történet volt. Csak kár, hogy nem volt korhatáros   (aki olvasta, az biztosan érti, hogy mire is gondolok). Szóval sokat nem tudok erről a kis képregényről írni, csak azt, hogy egy fantasztikus kis remekmű volt. Köszönet érte talgaby és Blixxxa  (kiváncsi lennék, hogy mi volt abban az ajándékban amin a ti nevetek volt rajta  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése