HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (499/593) > >>

Sepi:
Végre sikerült elolvasni a Marvel 2004-es karácsonyi különszámát (utóbbi napokban lassan tudtam csak haladni a képregényolvasásokkal).
Meg kell, hogy mondjam, sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Mind a három történet fantasztikus volt a maga nemében. Jamesont ritkán lehet ilyennek látni (még talán a régi Pókember sorozatban volt egy történet, amely hasonlóan mutatta meg őt), az iró nagyon jól betekintést nyújtott a magánéletébe, és megmutatta, hogy JJ nem csak kegyetlen tud lenni. Az X-Men-es történet szintén nagyon tetszett, és érdekes volt a sztorija, csak azt nem tudtam, hogy Emma gyémánttá is tud változni (De azért kiváncsi lettem volna a Gyönyörök szigetére  ).
Az F4 történet pedig (ahogyan a nevében is volt) fantasztikusra sikerült. Franklin szemszögéből nagyon jól kivesézték a karácsony mondanivalóját. Nagyon jó volt.
Egy szó, mint száz, ezt a kiadványt eredetiben is el tudtam volna képzelni a karácsonyfám alatt (talán egyszer összejön), de így digitálisan is sikerült egy nagy élményben részesítenetek engem. Köszönöm szépen ezt az ajándékot, talgaby és Blixxxa  .

Gorgonita:
Marvel Karácsonyi felhajtás.

Egész jó képregényíró lenne Amazonból. Tetszik a humora: „DeFalco nem nagyon fog ennek örülni.”  

Karácsonyi Különszám 2004

Három remek kis történet. Az első kettő attól lett jó, hohgy olyanok szemén keresztül (JJJ és Emma) mutatja be az ünnepet, akiket nem gondolnánk, hogy érint. A harmadik pedig egyszerűségében nagyszerű. Végül is mindhárom sztori adta magát, csak észre kellett venni a karakterekben rejlő lehetőséget. Ezek után várom a 2005-ös és a többi különszámot is...

Logan mikor lett professzor? Két crossover között?    

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby ---Willie Lumpkin a Pókember-füzetekben bukkant fel beugró szereplői státuszban, egyébként ő volt az F4 postása igen hosszú ideig, főleg ott volt látható. (Mg egyszer volt egy saját, külön története is. Még kutatok utána...)
Ben minden évben kap karácsonyi ajándékot, miután tisztázták, hogy zsidó, azóta is. Egy kedves családi gesztus a Marvel Első Családjától.
Magyar szereplők: vmelyik szupergonosz magyar származású, talán vmelyik Whizzer volt az. Egyszer vki belinkelt a Kneten egy adatlapot, csak már gőzöm sincs hol, mikor és ki.
--- Idézet vége ---
Hát igen! Nehogy már egy hős legyen magyar...  csak szupergonosz lehet:)

talgaby:
Willie Lumpkin a Pókember-füzetekben bukkant fel beugró szereplői státuszban, egyébként ő volt az F4 postása igen hosszú ideig, főleg ott volt látható. (Mg egyszer volt egy saját, külön története is. Még kutatok utána...)
Ben minden évben kap karácsonyi ajándékot, miután tisztázták, hogy zsidó, azóta is. Egy kedves családi gesztus a Marvel Első Családjától.
Magyar szereplők: vmelyik szupergonosz magyar származású, talán vmelyik Whizzer volt az. Egyszer vki belinkelt a Kneten egy adatlapot, csak már gőzöm sincs hol, mikor és ki.

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ezt eddig igazán Magneto múltjánál helyezték előtérbe, legalábbis tudtommal.
--- Idézet vége ---
Hát igen, de talgaby lentebb írta, hogy azért Magnetó származásánál sem nagyon izgatják magukat az írók! Tényleg ha már származás: a Hangya feleségén kívűl más magyar szereplő még nem volt a Marvel lapokban ugye? (És másnál?) De pedig milyen jó is lenne: Kovács Géza, alias a "Frenetikus Mákember"!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése