HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (495/593) > >>

Sepi:
Most már én is el tudtam olvasni az új Vadócot  . Szerencsére ugyanannyira izgalmas volt, mint az elöző részek. Érdekes volt az indián motívum, kiváncsi leszek, hogy mi jön ki ebből. Főleg arra, hogy mennyire fogják elfelejteni azt a kislányt akitől az egész történet indult (mert szerintem már minden olvasó elfelejtette, hogy egy kislány is volt a történetben). Viszont ez a dupla Vadóc vonal továbbra is érdekes. Köszönet mégegyszer a fordításért és a beírásért   (Apropó: ez a project teljes mértékben a te műved talgaby? Mármint a fordítás és a beírás is? Vagy csak Gabe lemaradt a stáblistáról?)

Gorgonita:
Vadóc: az ilyen mega sorozatoktól, mint pl az X-men mindig azt várom, hogy már nem tudnak újra elvarázsoni. Aztán soxor pozitívan csalódok. Most is így történt.

SithLord:
Üdv!Köszönöm az új Vadóc képregényt,remek történet,és gyönyörű a grafika! Köszönet még talgabynak és Trollnak!   Az ERŐ legyen veletek!

Bundy2020:
Érdekes történet van kialakúlva. Tetszik, hogy nem sietnek el benne semmit, nem lehet tudni, hogy mi lessz a vége. Ezekkel az indiános misztikus dolgokkal sok mindent el lehet adni, példának ott a Prey (ami igenis jó játék lett, de ez már nagyon off, úgyhogy befejezem  ). Köszönöm a fordítást és a beírás, kiváncsi vagyok a végére  .

gomi:
Nagyon tetszett az új Vadóc rész, köszi a fordítást és a beírást   Már alig várom a következő részt, egyre jobb a sztorija!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése