HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Sepi:
Egyébként a Hazatérés hány részes történet? Hat? Mert tudtommal a harmadik szériás (tehát ez a sorozat) Vadóc összesen 12 részes. Egész végig a hazatérés lesz a téma vagy lesz egy másik történet is?
talgaby:
Lehet, hogy súgott vmit Owen a fülébe...
Egyébként a központi téme nem teljesen misztikus, csak részben. Kicsit más lesz az egész dolog lényege, de nem akarom lelőni a poénokat. Az ötödik részben Campbell elég sok mindent megmagyaráz majd.
pepo05:
--- Idézet ---Pedig ezen a szálon fogunk továbbmenni (és köze van Campbell immunitásához is ennek)
--- Idézet vége ---
Lehet misztikus sztoriból is jót kovácsolni, ami iagzán eredti, titokzatos, izgalmas, de őszintén szólva én valami eredetibbre számítottam. Na hátha tetszeni fog a többi!
--- Idézet ---Priscilla egyébként azon bukott ki, hogy a férfiak, pontosabban Owen ki akarta használni a nőket.
--- Idézet vége ---
Azt vágtam, csak azt nem, hogy a csókból jött rá erre oly hirtelen? Vagy csak úgy?
talgaby:
Végülis... várható volt, hogy nem jön be mindenkinek. Pedig ezen a szálon fogunk továbbmenni (és köze van Campbell immunitásához is ennek). Priscilla egyébként azon bukott ki, hogy a férfiak, pontosabban Owen ki akarta használni a nőket. És majd kiderül, hogy egy elég hirtelen haragú nő volt, szóval amit tette, első mérgében tette.
pepo05:
Na ezt én is elolvastam. Őszinte leszek: amennyire jól indult, annyira nem tetszett ez a 3. rész. Nem szeretem az ilyen hiedelmes szektás dolgokat, amikor meg a rémálmok szaladgáltak a kórházban, hát az elég gáz volt. Amúgy Vadóc anyja a csóktól pipult be oly hirtelen? Azt a részt nem igazán értettem...a másik része viszont továbbra is nagyon fúrja az oldalam, hogy ki lehet a másik Vadóc és miért tudja megérinteni a srácot, anélkül, hogy elszívná az erejét, emlékeit. Egyébként a beírás, fordítás, biorító első osztály, köszönet érte!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése