HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (490/593) > >>

talgaby:
Nem, elég sok az egyszeri ellenfél a Marvelnél. Főleg emiatt van annyi szupererejű lény ott. Ezeket nyirbálták most meg egy kicsit. De Gatling mintha tényleg nem bukkanna fel többet (legalábbis erre emlékszem a nagyon rövidke leírásából...)

Galamb:
Hát igen a póknős dologban van valami.

--- Idézet ---egy (kvázi) egyszerhasználatos ellenfélnél bőven elmegy.
--- Idézet vége ---
Hát a marvelnél azért soha nem lehet tudni....   Itt még a halál sem tart vissza senkit!

talgaby:
Azért fordítottam le a nevet, mert egyrészt szeretek neveket is fordítani (Gabe, most ne... ), másrészt meg a Marvel-univerzumban se ritka a névazonosság (elég csak a rakat Póknőre gondolni), és úgy véltem, egy (kvázi) egyszerhasználatos ellenfélnél bőven elmegy.

Galamb:
Hát igen, az új Silver Sable-ben megint megkaptuk az általános véleményt az  amerikai tévés hittérítőkről (Tényleg még nem olvastam olyan könyvet, vagy nem láttam olyan filmet, amiben az ilyen pasasoknak nincs valami kis stikliük  ), meg Silver és az Idegen Mr. és Mrs. Smith jellegű kapcsolatata is tetszett, (csak azt nem értettem, miért szólította Silver Basilnak az Idegent, nem tudja az igazi nevét, vagy azon néven ismerte meg, és megszokta?). Ami mondjuk annyira nem tetszett, hogy az előző részhez képest most le lett fordítva Gattling Gépágyúra, hiszen Vas egyik haverja is ezt a nevet kapta magyarul, ha jól tudom. De ezt leszámítva jó  volt a honosítói munka! Köszi szépen!

Sepi:
Nagyon jó lett a Silver Sable harmadik része is. már régóta vártam a folytatást és nem is kellett csalódnom. Főleg azért is örültem neki, mert Steven Butler az egyik kedvenc rajzolóm, úgyhogy szokás szerint Sable gyönyörűen néz ki  . A fordítás és a beírás is kitünőre vizsgázott (bár a beírásnál volt egy apró hiba, hogy Wilson egy helyen Filson-nak lett írva, de ezen kívűl semmi hibát nem vettem észre). Köszönet talgabynak és Darkness-nek  , valamint Trollnak a borítóért (gondolom ez is az ő műve  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése