HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
neurath:
Ez a Marvels egészen kiváló, a honosítás pedig alapos munka, és mindenre kiterjedt, pl a visszafelé tükröződő feliratok a boltüvegen és hasonlók. Szuper lett, nagyon élveztem, le is töltöttem hogy máskor is tudjam nézegetni.
nickfury:
Nagyonjó az első két rész, mégegyszer elkel olvasnom.
Torda:
Szeretném jelezni legteljesebb elismerésemet a Marvels honosítóinak, igényes darab lett, rá is áldoztam kb 2 óra munkaidőt
nickfury:
M arvels, Marvels ez az még csak beleolvastam, de nagyon jó, a 30 kép felső része oylan mint 1 híres festmény. ÉS Nick Fury is feltünt:d Meg az f4 postása:D Ha majd elolvastam lesz több vélemény,
Gorgonita:
Gratula a sokszázadik honosításhoz, és ehhez a marathoni különszámhoz. Így képernyőn egy kicsit hosszú, úgyhogy még nem olvastam végig, csak átlapoztam. A Gwenes részt már korábban olvastam, gondolom a hangulat hasonló a végén némi karakterfejlődéssel. Ha egyszer megjelenne magyarul füzetben is, ezt biztos megvenném. Külön öröm volt olvasni a szerzők cikkeit. Kíváncsi lennék hogy a 180 oldalon kívül, ami több mint egy évig készült, volt-e más munkájuk is abban az évben? Vagy nagyjából ebben a tempóban készülnek-e a comics-ok odakünn.
Most pedig jöhetne valami rövidebb. (Pl Spidey avel a falon, bemos egyet Wolverinek, aki elharapja a szivarvéget, majd imigyen böffen egyet: Húzzá pubi, most semmi kedvem egy újabb crossover bunyóhoz. : ))
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése