HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Bundy2020:
Hosszú ideje van már, hogy nem olvastam el egy képregényt se. Hogy mi ütött belém? Fogalmam sincs, biztos lekötöttek az élet egyéb dolgai. De most gondoltam ha már itt vagyok, elolvasok egy képregényt (amiből 2 lett ).
Ezért most szeretnék köszönetet mondani a Vadóc 5-6-ért
Namu:
Kösz a Vadóc új részét, szép munka.
Galen:
Frissültünk....Vadóc #006
talgaby:
Gorgonita: Nem, mert a dolog sajna nagyon befuccsolt. A mini eladási statisztikái is borzalmasak lettek, és sajna mindez tényleg nem az alkotókon múlt. Amikor végre beindítíthatták volna, az már 2004 környékére esett volna, és Deodatot ugye akkor már más foglalta le... Viszont jól mondod, elég hasonló sorozat lett volna, csak misztikával nyomozósdi helyett.
galamb: Hát, többnyire igen. A kicsit mágikusabb/misztikusabb hangulatú Top Cow-címekhez lehet vmennyire hasonlítani, csak itt azért jobban érződik a Marvel már kialakult "misztikus" világának hangulata (majd a következő részben felbukkan egy szereplő, aki a Strange-olvasóknak - ha van errefelé ilyen egyáltalán - talán ismerős lesz).
Galamb:
--- Idézet ---képi világon van a hangsúly.
--- Idézet vége ---
Jól érzem azt, hogy érződik rajta az image, top cow féle "dögös csajos képregények" (pl. Witschblade) hatása?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése