HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Sepi:
A legjobb pókerezős szám még valamelyik Lény v2 képregényben volt (legalábbis ha jól emlékszem). Ott aztán ott volt mindenki, és ha jól emlékszem, akkor a végén már csak Fátum doki és Pókember maradt játékban. De az nem rövid történet volt, hanem egy teljes számnyi. Talán jövőre megcsináljuk a honosítását, persze csak ha jók lesztek.
grey gargoyle:
láttam már egy másik pókerrel kezdődő sztorit is. Ott is a lény meg a bestia kártyázott, és valaki (asszem ágyugolyó) folyton beleszólt hátulról a játékba. de nem emlékszem már, hogy hol láttam.
Gorgonita:
Köszönet a válogatásért.
Ilyesmik jutottak eszembe:
Vizió & Wanda - Remélem ez a páros lesz még aktív. Sok lehetőség van bennük, a sc-fi és fantasy ötvözésére, illetve a logika és mágia (akár humoros) ütköztetésére.
Daredevil - Ha pár olvasó ezért vesz magához egy kutyát, már megérte. Kedvelem az ilyen kissé didaktikus, nevelő célzatú füzeteket. Végül is, ez a hősök dolga.
Spidey: Igen, vannak ilyen napok.
Daredevil 2 - Igazzy Daredevil hangulat
Rogue - Jó volt bepillantani Vadóc és Rejtély sokat emlegetett kapcsolatába.
Gemini - Újabb mozaik, ami a helyére került, Marvel kirakósomban.
Ami Kapi -Nagyon jó kis poén.
Reed Richards - Baxter Building humor. Nálam mindig bejön.
Játékos Játékok - Mintha az író saját szuperhősöktöl eluralt pályájára utalna ezzel a poénnal.
Hulk -Örülök, hogy megismertem a WWH-ban intézkedő kölyök történetét
talgaby:
A Víziósnak elvileg a Vision & the Scarlet Witch vmelyik sorozata az előzménye/folytatása, az szólt arról, amikor odaköltöztek a kisvárosba. Egyébként vmelyik What The--?!-ben van is erről egy paródia.
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---Mondjuk egy-két történetnél nekem is voltak hiányérzeteim, pl. Vadócnál tényleg ki volt a fogvatartott csávó, meg Vizió & Boszi sztorinak is kicsit lóg a lába a levegőben, (meg szívesen olvastam volna valami kis téliesebb sztorit, de majd gondolom olyanokat kapunk karácsony környékén! )
--- Idézet vége ---
A Víziós és Boszis történetnek nem tudom, hogy van-e folytatása, én egyenlőre nem találkoztam vele. A Vadócnál pedig nem meglepő, hogy nem derül ki, ki is a fogvatartott mutáns, de ez az ilyen rövid X történeteknél gyakran előfordul, hogy nem minden derül ki belőle, az a srác inkább csak egyfajta körítés volt a történetben. A hangsúly itt Vadócon és Rejtélyen, és az ő korai kapcsolatukon van.
Téliesebb sztorik pedig majd valóban karácsonyra jönnek, bár...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése