HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Szfinx a nyolcvanas évek legelején patkolt el, nem sokkal azelőtt, hogy Byrne átvette az írói széket az F4-en. Szóval nem meglepő, ha sokaknak teljesen ismeretlen a figura. Amúgy egy Galactusszal vívott küzdelemben veszett oda, mivel csak ő volt elég erős ahhoz, hogy kezdjen vele valamit.
SithLord:
Üdv!Köszi a Nova v4 32.részét,talgaby!!! :worship:
Bevallom ezelőtt még sosem hallottam erről a Szfinx nevű karakterről.Ám ebben a képregényből elmondottakból ítélve nagyon tápos lehet!Szóval halott karaktereket hoztak össze erre a mesterséges bolygóra...kíváncsian várom a folytatást,hogy mindezt ki okozta?
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Május 25., 15:36:47 ---A halál kb olyan végleges a Marvelnél (DC-nél nem tudom)...
--- Idézet vége ---
Superman halála... khm... :hehe:
turkia:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Április 20., 10:17:07 ---Jelenleg halott. De tudod, hogy a halál csak múló hóbort a Marvel univerzumban.
--- Idézet vége ---
A halál kb olyan végleges a Marvelnél (DC-nél nem tudom) , mint az éppen elfogott bűnözők börtönbe zárása. :cool:
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2016. Május 25., 09:47:04 ---Akkoriban éppen beteg volt, kétoldali akut elhalálozásban szenvedett.
--- Idézet vége ---
Épp úgy, mint Namorita.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése