HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
Én meg azt, hogy ilyen hosszú hallgatás után végre visszatalálj az Angyalokhoz is! Hát hol jártál, báránykám?
Margali:
Remek! Akkor várom már a Karácsonyt!
Sepi:
Karácsonyra más lesz majd, de az is lesz ennyire jó, mint a Mozaik, nem fogsz benne csalódni. Terveink szerint a következő Mozaik tavasszal fog kigurulni kis műhelyünkből.
Margali:
helló
Kicsit lemaradtam, de mindenkép úgy gondoltam el kell mondanom: Franklin Richards és az Arany Nagyi története a kedvenc marvel csapatom! Nem is reméltem, hogy valaha olvashatom majd magyarul. Köszönöm! Csodálatos élmény volt! A Szellem írtókból elszabadult bolygó sütiket sütő szakács gondolata egyszerűen zseniális, mi sem kézen fekvőbb egy lila, szarvas sisakos bolygó faló óriás kielégítésére! Vajon a mi bolygonk, lévén híján krémes rétegeknek és egy jelentős része vízzel, olyan lehet mint egy szem szöllő vagy van egy dinnye is? Vagy ezekhez túl sós? Olajbogyó? Minden esetre nagyon sajnáltam mikor a nagyi a végén elveszíti a képességeit... Úgy gondolom a marvel univerzumban különös hiány uralkodik a 60 feletti női szuperhősökből és most is csak a mézes madzagot húzták el elöttünk, hogy lehetne is akár egy!
A Marvel Mozaik 3. számból (örülök hogy megélte a 3. számot is ) az utolsó Pókemberes történet nagyon szép volt, sokkal jobban tetszet, mint a Kölyök, aki... A vége kép, amint a hősök belerepülnek a narancssárga naplementébe igazán romantikus ábrándozásokra késztetett, főleg ilyen polgár háborus idők után! A Marvel Minik bájosak, de a Gyíkarcok és a Megrontó nem tetszett. Karácsonyi szám lesz?
dr samson:
--- Idézet ---pedig a lövész c. Mark whalberg filmből már megtudtuk ki ölte meg Kenedy-t.
--- Idézet vége ---
Az csak kamu! Majd most kiderül, hogy igazábólk ki volt!
Ja és szívesen galamb!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése