HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
dr samson:
Örülök, hogy tetszet. Az ünnepek után tényleg folytatódik majd tovább a háború kutyái, de még előtte lesz egy Hulkos What if... és egy új Hulk sorozat első része is. azokat is olvasd majd el!
--- Idézet ---Meg még Angelát sem ismertem.
--- Idézet vége ---
Na ezt nem csodálom, mert azt hiszem, itt jelent meg először...
Sepi:
Mi pedig a véleményt köszönjük. Hamarosan folytatódni fog a sorozat, bár valószinű, hogy csak az ünnepek után. Hidd el, nagyon érdekesen fog folytatódni a Háború Kutyái, lesznek még itt érdekes dolgok.
benya11:
Elolvastam a Hulk v3 #15-öt. Tetszett, hogy Banner-t jobban megismerhettem belőle. Meg még Angelát sem ismertem. Az elméjében lévő Hulkok is érdekesek, meg persze az a nagy szörny is.
Természetesen elolvastam a Szörny tekintete befejező részét, és be kell vallanom, hogy tetszett. Végre kicsit megismerhettük Banner tudalattiját, meg úgy általában Banner-t is. Érdekes volt, ahogy szövetséget kötött a benne rejlő Hulk-okkal. Ezután jött ugye a Háború kutyái történet. Erről még csak annyit tudok mondani, hogy jól indul, Ryker-t meg utálom. Köszi a honosításukat Samson és Sepi! Várom a folytatást!
benya11:
--- Idézetet írta: talgaby ---Nem. Sepi talált ugyan egyet, de már nincs idő megcsinálni, így is az egyik karácsonyi sztorit rohamtempóban kellett összedobnunk. Majd jövőre.
--- Idézet vége ---
Oké. Egyébként azért kérdeztem, mert szeretem az ilyen ünnepi kiadványokat (is). Majd az Avengers meglepi kárpótol.
talgaby:
Hetek óta minden héten jön egy új, azért mi se bírjuk ennyire hosszú távon (bár jó lenne, de azért mégse). De nyugi, a következő kettő már kész, jövőre kikerül az is. És addig se kell majd Balent rajzai nélkül maradnotok, ez a jó hírem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése