HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Sepi:
Meg hát ide is igyekeztek a legnépszerűbb karaktereket belerakni. Ezért van itt Pókember, Rozsomák, Hulk, Amerika Kapitány, Vasember és a Szellemlovas. Aztán elég hülyén jött volna ki, ha Hulk csak úgy simán lezúzná a többieket, amíg azok páncélban vannak. De mint láthattad ebben a részben is, Hulk irányítás alatt áll, gondolom ezzel lehetett rávenni, hogy beszálljon abba a gépbe. Bár az én fejemben is lejátszódott párszor az a jelenet, hogy amikor éppen nem úgy mennek a dolgai, biztos lezúzza az irányítópultot.
dr samson:
--- Idézet ---Vagy a börtönőr Hulkra célzott, amikor az épület teherbírásárol beszélt?
--- Idézet vége ---
Ezt most nem értem, hogy itt mire gondolsz...
Amúgy köszi a véleményt! És minek a Hulknak páncél? Hát, hogy legyen egy jó kis ellenfél a többieknek.
Galamb:
köszi szépen! Tényleg érdekes az alapötlet, Pókfej szövegei is jók voltak, a honosítás is. Csak azt nem értem, hogy a) Hulknak ez az IQ light változata hogy képes elirányítani egy ilyen gépet? b) mi szüksége rá, amikor nekem úgy tűnik. hogy páncél nélkül keményebb legény? Vagy a börtönőr Hulkra célzott, amikor az épület teherbírásárol beszélt? Ezt leszámítva tényleg jó, könnyed kikapcsolódás.
morgena:
Hehe, ez nagyon tetszett. Érdekes az alapötletl. És köszi, nagyon jó lett!
Sepi:
Frissültünk!
MegaMorphs 01
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése