HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
Igen, azt felfogtam, hogy nem tartozik belel a szokásos ügymenetbe, de azért ez akkor is erős volt. Nagyon.
talgaby:
Farek, ha megnyugtat, ez nem kanonikus, szóval csak próbáld meg egy igen érdekes keverékként felfogni. Bár az kétségtelen, hogy nem hiába volt ez ott a régi extrás tárhely furcsaságokat bemutató részlegében. (Amiből remélhetőleg egy másik négy részes mini is lesz majd egyszer nagy sokára magyarul )
Sepi:
Az biztos, hogy nem fogja megváltani a képregénykultúrát, de unikumként jó a képregény. Igazából csináltak ilyen játékokat, hogy szuperhős kinézetű robotok, amikhez adtak egy 8 oldalas kis mini képregényt is, ebből született később ez a négyrészes mini. Ezt meg is említik előzményként a képregény elején.
Farek:
Anyám, borogass! Ez meg mi volt?
Robotokba bújt szuperhősök?Testreszabott robotok, óriási pókhálóval, meg Hulk zúz funkcióval? Hulk elég ügyesen és ösztönösen kezelte a magáét, le a kalappal
Szóval ez az ért már mégis csak túlzás.
De a honosítást szép meló volt. Nem is tudom, hogy várom-e a folytatást, de ez akkora blődség, hogy szerintem el fogom olvasni.
Galamb:
--- Idézet ---Ezt most nem értem, hogy itt mire gondolsz... nemtudom.gif
--- Idézet vége ---
Ja, hülye vagyok: amikor elkezdett beomlani a börtön, az őr azt mondta, (a 7. oldalon) "hogy úgy tervezték az épületet, hogy kibirja a..."
És amikor nem fejeztbe be a mondatot, azt hittem, hogy hogy valami erős lény (pl. Hulk) lehetséges támadására gondolt. De most már rájöttem, hogy inkább egy földrengésre
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése