HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (411/593) > >>

Asys:
Köszönöm a karácsonyi hangulatú,rendkívül poénos,rímes Marvel storykat!  
Talgaby és Sepi,hatalmas gratula Nektek!    
1.Marvel KK 2005.:
A Vakondemberes történetet végignyerítettem!  
Az utolsó kép ütött rendesen!
A Mikitronos kaland is durva volt,tele hatalmas poénokkal!
MJ-t rendesen körülrajongták a hősök!  
Az utolsó,F4-történet hangulata volt a legszebb,leginkább ünnepi!  
2.Marvel KK 2006.:
A főgonoszok:a zöld pizsamás,egymást lekaszaboló Hidra-ügynökök;a
cigarettatartó-fejű A.I.M.-esek és a Lénnyel Tv-t néző (!) Annihilus!      
Arnim Zola flashback-ja tényleg kemény volt;az év poénja!  
A Télapó dokumentációja is meglepő infókat tartalmaz!  
Csatlakozok az előttem szólókhoz;mestermunka volt a fordítás!

grey gargoyle:
Marvel karácsony 2005
Vakondemberes: Mondjuk ennek az elejét nem értettem. Egy new yorki áruház, aztán meg egy barlangot mutatnak. Miért ül egy barlangban a télapó, és mit néznek ott az emberek? meg napalmbombát meg páncélöklöket ígér? de ezt leszámítva jópofa sztori volt.
Mikitron: "mikor nyírjam ki neked parkert?"  Másodszor is rozsomák volt aki megnevettetett, amikor elzavarta gravitációt.  de a fagyöngymozgatós poén még ezeknél is jobban ütött.    
karacsony manhattanban: Szép ez a rajz, és a beírás is szemedt gyönyörködtető, igényes. nekem tetszik, grat hozzá.
Hatásos jelenet volt, amikor megjelent mögötte a lény.  Tetszik a fickóba, hogy rímekben beszél. (+1 jópont a fordítónak is.  )
Szép történet volt, mindjárt megkedvelem az F4-et.

Marvel Holiday Special 2006
AIM
Jó volt ez az arnim zolás poén a 13. oldalon. Aranyos történet volt ez is, de sok értelme nem volt.
FING FANG FOOM
jó volt ez is, 1-2 kisebb poénnal.
ANNIHILUS
Szuper a forditás. le a kalapot, nagyon profi. Jó volt a vége is a történetnek. : )))

Köszönet Sepinek és Talgabynak, szép munka volt mindkettő.
Boldog karácsonyt!

Galamb:
Tényleg nagyon jók voltak ezek a különszámok, végre minden titkát megismerhettük a Télapónak is!  Nekem az ABC-s sztori tetszett a legjobban, és a honosítása is remek lett. De a többi is kiváló kikapcsolódást biztosított, szóval most sem csalódtam a marvel karácsonyi különszámaiban.    

morgena:
Köszi a Különszámokat, nagyon betegek. xD Persze kizárólag a legjobb értelemben.  Asszem itt előttem tökéletesen összefoglalta mit éreztem én is az olvasásakor. xD
Nekem legjobban a Mikitronos fejezet tetszett, az nagyon beteg volt.

Ben Reilly:

A 2006-os karácsony meg még durvább. Az A.I.M. party-nak egyből a nyomorékja lettem. Adaptoid mint biztonsági ember, és Oki Doki csápjai a bárpultnál... azt hiszem ekkor pisiltem be másodjára.
Harmadjára meg az F4 sztori alatt, az általatok faragott rímes rémes történeten. Sepi és Talgaby

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése