HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
zozi56:
--- Idézet ---Ja és igen az utolsó oldal (nem a reklám ) tényleg mellbe vágott. Még fogok róla írni pár sort, de most még agyalnom kell rajta, és a biztonság kedvéért az első résztől átolvasom az egészet. Elöljáróban annyit, hogy kegyetlen jó munkát végeztél vele
--- Idézet vége ---
Köszönöm! Várom a pár sort.
--- Idézet ---bár kiváncsi vagyok hogy minek színlelte ezt a kettéválásos dolgot.....
--- Idézet vége ---
Ha az ötödik részben szereplő kettéválásra gondolsz, azt nem színlelte. Az Őrszem és az Árny eddig egyetlen lény volt, most pedig már kettő különböző (bár az igaz, hogy hihetetlen erős kapcsolat van közöttük).
--- Idézet ---Basszus, ez nagyon meleg! És egyre forróbb lesz. Igazán várom már, hogy mi sül ki belőle.
--- Idézet vége ---
Én pedig már alig várom, hogy megmutathassam nektek. A következő rész a kedvencem az egész sorozatban, kiderül benne, hogy mit is jelentett az utolsó oldal (nem a reklám ).
Farek:
Basszus, ez nagyon meleg! És egyre forróbb lesz. Igazán várom már, hogy mi sül ki belőle.
zajrus:
Érdekes volt hát bonyulultnak nem mondanám de érdekes az fix... bár kiváncsi vagyok hogy minek színlelte ezt a kettéválásos dolgot.....
holloo:
Köszi az új Őrszemet! Nos, olyan szinten bonyolítják már a sztorit, hogy az ember már csak kapkodja a fejét, hogy akkor most: mi van? miért is? De egyébként nagyon jó, fordulatos, az utolsó oldal tényleg érdekes, kíváncsi vagyok, innen hogyan tér majd vissza Robert, vagy az Őrszem vagy ki is ő most. Tőlem mindenre maxot kapott a képregény. (bizony, még Romita rajzait is imádom...)
Ben Reilly:
Zozi, elolvastam. Egymás után háromszor. Amikor már azt hittem kezdem érteni az összefüggéseket, jött egy fordulat és csak még jobban összezavarodtam. Olyan szinten kőkemény filozófiai problémákat feszeget a sztori hogy majd széthasad tőle a fejem. És nem azért mert rossz lenne, éppen ellenkezőleg, annyira jó, hogy muszáj rajta az embernek gondolkodnia és járnak a fogaskerekek. Ja és igen az utolsó oldal (nem a reklám ) tényleg mellbe vágott. Még fogok róla írni pár sort, de most még agyalnom kell rajta, és a biztonság kedvéért az első résztől átolvasom az egészet. Elöljáróban annyit, hogy kegyetlen jó munkát végeztél vele
És Sepinek is köszönet a csodálatos minőségű beírásért és borítóért.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése