HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (395/593) > >>

zozi56:

--- Idézet ---[span style=\'color:#000000;background:#000000\']ezek szerint a gondot hogy van Árny és Őrszem a skrizofénia okozta melybe Robert szenvedett....[/span]
--- Idézet vége ---
Így igaz.

--- Idézet ---A Cloc-nak mi a rövidítése?
--- Idézet vége ---
Centrálisan Lokalizált Organikus Computer (az első részben szerepelt a neve).

--- Idézet ---A Generális,nem ugyanaz a személy,mely Az Új Bosszú Angyalai:Őrszem könyvbe szerpelt az Agymester mellett?
--- Idézet vége ---
De, csak ott Tábornoknak fordították, ha jól emlékszem.

--- Idézet ---Az Őrszem mind a 8 részben látható néhány  borítók(pl.Újvilág Őrszem 1.rész),régies,klasszikus rajzok!Ezek létező  képregények?Vagy az író tervezte az Őrszembe a képregény a képregénybe  dolgot és ezek nem léteznek saját füzetbe?
--- Idézet vége ---
Azok nemlétező füzetek borítói, csak a hangulatuk miatt szerepelnek.

--- Idézet ---Nos ezeket is tervezed honosítani és a nyáron ezeket fogod kirakni a HZS-ra?
--- Idézet vége ---
Ha lesz rá érdeklődés és beíró, akkor igen.

--- Idézet ---Vagy vannak más terveid is,pl.Age of the Sentry sorozatot(minisorozat?)?
--- Idézet vége ---
Az Age of the Sentryt valószínűleg nem fogom megcsinálni, mert nekem nem igazán tetszik az aranykori stílus, amiben írták.

Asys:
Sepinek és Zozi56-nak köszönöm az Őrszem vol. 2. utolsó,befejező részét!    
Éppen ma gondoltam rá,hogy milyen régen volt Sentry honosítás és tessék!  
Lebilincselő story volt,kicsit kiszámítható ,,happy end''-del!  

keildavid:
Ez nagyszerű befejezés az Őrszem mininek!Sok titok kiderül,hogy mi igaz Őrszemről és Árnyról!Az érdekes,hogy az északi-sarkon is van egy Őrtorony!A vége nagyon jó volt,mert visszatért az Őrtoronyra(a Stark-toronyba),és ott voltak mindenkik!Az Őrkutya,Lindy Reynolds,Hulk,Cornelius Worth és lánya!A robot neve Colc azaz Cloc fordítva!Colc=Céltudatosan Ocsmányított Lélekgyűjtő Computer a rövidítése!Van néhány kérdésem!A Cloc-nak mi a rövidítése?A Generális,nem ugyanaz a személy,mely Az Új Bosszú Angyalai:Őrszem könyvbe szerpelt az Agymester mellett?Az Őrszem mind a 8 részben látható néhány borítók(pl.Újvilág Őrszem 1.rész),régies,klasszikus rajzok!Ezek létező képregények?Vagy az író tervezte az Őrszembe a képregény a képregénybe dolgot és ezek nem léteznek saját füzetbe?
Az FQ-n egyszer feltettem egy kérdést!És most itt is felteszem neked  zozi56!Láttam a comicvine.com-on néhány borítót,amelyben Őrszem és más szuperhősökkel közös címen szerepelnek!A következők:Sentry/Hulk,Sentry/Spider-Man,Sentry/X-Men és Sentry/Fantastic Four!Nos ezeket is tervezed honosítani és a nyáron ezeket fogod kirakni a HZS-ra?Vagy vannak más terveid is,pl.Age of the Sentry sorozatot(minisorozat?)?Nos mára ennyi a kérdésem az Őrszemről!Köszönöm nektek zozi56 és sepi az Őrszem sztori összes részét!         5 csillagos remek munka tőletek!

zajrus:
Grat,[span style=\'color:#000000;background:#000000\'] erre nem számítottam ezek szerint a gondot hogy van Árny és Őrszem a skrizofénia okozta melybe Robert szenvedett....[/span]

zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1556&catid=6&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Őrszem v2 08. (befejező rész)[/a]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése