HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (390/593) > >>

zajrus:
A Maximum Carnage hamarossan az AllComicson, mármint a 2. fele
Hogy mikor azt nem tudom megmondani de hamarossan

talgaby:
Kard vmelyik eldugott akkori kis kiadványban jött vissza, de nem volt benne semmi extra. Köpennyel szórakoztak rengeteget a sorozatban.
A Marvel Knights honosítása szempontjából nem is a fordítás része a gáz, annak talán már rég nekiestem volna, de én nem találtam átlag 800-as szélességnél és vmi iszonyatosan agyontömörített vacaknál jobb digitális változatot belőle, még egyszer meg nem fogok tömegével fordítani olyasmit, ami retusálási nehézségek miatt becsődöl.

keildavid:
Semmi baj dr samson!bNéha én sem tudok mindenről,hogyan van ez vagy az! Megtudlak érteni!

dr samson:
Akkor csak 15. Az is lehet, ha a neten az van, akkor tuti, eleve én sem emlékezhetek mindenre.  Kardal pedig fogalmam sincs mi a helyzet...  

Kinglade: az egyszer talán nálam azt jelenti, hogy egyszer talán. Én az elk9vetkező 1-1,5 évben tuti nem kezdek bele a fordításában, mert nem lesz ráidőm. Majd ha le tudtam az MA Hulkot, meg még pár cuccot, talán akkor. Meg ha túl leszek jövőre az ötödik évemen az egyetemen...

keildavid:
Megnéztem a comicvine.com-on és én csak 15 részt látok! Azt nem tudtam hogy huszon valahány részig megjelent! Meg van egy dolog amit nem értek! A Kard nevezetű hölgyről azt olvastam,hogy a Maximum Carnage történetbe eltűnt a Sikoly nevű nőszemély hangjától! Ez azt jelenti,hogy meghalt? És hogyan tért vissza? Ezt én nem értem!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése