HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gorgiasz:
--- Idézetet írta: keildavid ---Elolvastam a Drax, a Pusztító TPB-t. A Történet nagyszerű, bár egy kissé fura volt, mert a többi szuperhősök nem tudtak az eseményről. Pl. a Bosszú Angyalai, a Fantasztikus Négyes és a többiek. Azt is elmondom, hogy ez egy kicsit X-Akták jellegű történet volt. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Sok érdekes dolgokat megtudhatunk, pl. Drax átvedlet. [/span] Bár egy dolgot nem értek. Az utolsó oldalon az van írva, hogy "Vége...?"kérdőjellel. Ez mit jelentsen? Ki fog derülni a későbbi időkben?
Ezer köszönet talgaby, Gorgiasz és sepi a Drax miniért. Négy marvel képregényt raktatok ki egyszerre. Végül is ez egy 4 részes mini.
Ez egyik az Annihiláció történetből amit a Foglalási listán láttam?
További sok sikert kívánok nektek.
--- Idézet vége ---
Örülök(örülünk),hogy tetszett.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Igen ez már az Annihilació része.[/span]
Ha figyelmesen olvastad akkor [span style=\'color:#000000;background:#000000\']láthattad,hogy Dex megpróbálta hívni,az F4et,de nem voltak elérhetők illetve a végén jött a Shield.Igaz már későn,de a történet is max 3napot ölel fel (szerintem)[/span].A kérdőjeles kérdésre hamarabb kapsz választ,mint gondolnád...
keildavid:
Elolvastam a Drax, a Pusztító TPB-t. A Történet nagyszerű, bár egy kissé fura volt, mert a többi szuperhősök nem tudtak az eseményről. Pl. a Bosszú Angyalai, a Fantasztikus Négyes és a többiek. Azt is elmondom, hogy ez egy kicsit X-Akták jellegű történet volt. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Sok érdekes dolgokat megtudhatunk, pl. Drax átvedlet. [/span] Bár egy dolgot nem értek. Az utolsó oldalon az van írva, hogy "Vége...?"kérdőjellel. Ez mit jelentsen? Ki fog derülni a későbbi időkben?
Ezer köszönet talgaby, Gorgiasz és sepi a Drax miniért. Négy marvel képregényt raktatok ki egyszerre. Végül is ez egy 4 részes mini.
Ez egyik az Annihiláció történetből amit a Foglalási listán láttam?
További sok sikert kívánok nektek.
talgaby:
Frissültünk!
Drax, a Pusztító TPB
keildavid:
Ahogy mondod Asys! A stripek mókásak és még szerintem viccesek is!
Asys:
Sepi,mókásak ezek a stripek!
Pihentagyú fazon lehet,aki kitalálja és lerajzolja őket...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése