HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Igen, sokan szoktak nézegetni, de mivel ez a magyar verzió, így megint sokan csak ezt olvassák vagy tudják olvasni.
Ennek következtében a hsz-ed egy részét kitakartam.
Nováról szeretném, ha több is kiderülne, mert az Annihiláció után tervezem elindítani a v4-et - igaz, ilyen-olyan okok miatt valószínűleg kénytelen leszek akkor majd rögtön a Conquestre ugrani.
Gamma Leonis:
Sziasztok!
A Galaxis Őrzőiből olvastam két részt honosítva egy azóta „elveszett" képregényes oldalon. Tetszett.
Bár jelen pillanatban Nova sorsa érdekel. Meddig kellett [span style=\'color:#000000;background:#000000\']hordoznia a Nova erőt, és mikor alakult újjá az alakulat? Amikor már voltak új Novák, akkor is még Richardban volt az erő nagyobb része, vagy megszabadult tőle és alap harcosként védelmezte tovább a rendet és a közjót?
Az angol Marvel adattárban az utolsó mondat szerint a Világelme elvette tőle az erőt és visszaküldte a Földre, mert kezdett beleőrülni a hatalomba. Vagy mi van?[/span]
Vajon ciki vagy nem ciki 30-on túl is rajongani a képregényekért?
Üdv!
Gamma
Ui.: Alkotói naplómban a következő sorra bukkantam:
„Kiskorom óta kedvelem a modernkor félisteneit, a szuperhősöket."
Sepi:
--- Idézetet írta: StakDrone ---ps.: nagyon kiváncsi vagyok, vajon a Nova alakulat az új Marvel világban (Ultimate) hogyan fog megjelenni. Vagy már vannak róla sztorik?
--- Idézet vége ---
Tudtommal Nova még egyáltalán nem szerepelt az Ultimate univerzumban, így az alakulat sem.
StakDrone:
--- Idézetet írta: talgaby ---Nem, a Novák is ugyanolyan galaktikus rendőri erő, mint a Zöld Lámpások. Sok tekintetben tényleg eléggé direkt nyúlás a szervezetük.
--- Idézet vége ---
No hát utánanéztem, nehogy azt mondja valaki is, hogy osztom az észt ész nélkül
A Nova alakulat - szétverése előtt - 500 tagot számlált, és a Tejútrendszer és az Andromeda galaxis rendfenntartó ereje volt a Világelme irányításával.
forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Xandar
Ezzel szemben a Zöld lámpás alakulat, amit az Univerzum Védelmezői - halhatatlan faj - 3 milliárd évvel ezelőtt alapítottak az egész univerzum békéjéért felel. 7200 tagot számlálnak, és az Univerzumot 3600 szektorra felosztva vigyázzák.
forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Lantern_Corps
Szerintem a Green Lantern Corps picit nagyobb volt, mint a Nova, bár azt el kell ismerjem, hogy a Nova alakulat nagyobb területet fedett le, mint azt gondoltam elsőre.
Ezt abszolút nem kötözködésként írom, csak a teljesség igénye vezérelt.
ps.: nagyon kiváncsi vagyok, vajon a Nova alakulat az új Marvel világban (Ultimate) hogyan fog megjelenni. Vagy már vannak róla sztorik?
SithLord:
Üdv!Köszi a Megsemmisülés: Nova 1.részét talgaby,gorgiasz,Sepi!
Kezdésnek nagyon jól indult,a történet és a grafika is kiváló!Kiváncsian várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése