HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
(Létezik Szerkesztés gomb is, jó nagy, látható.)
És igazság szerint nem nagyon... ez az egyetlen MC2-mini, aminek nagyon bizonytalan a jövője.
turkia:
Először is köszönet a frissítésért, Annihilus szuper karakter. Kérdésem is lenne, (nem kimondottan ehhez kapcsolódik ) mégpedig, tervezitek-e a jövőben a B" frissítést? Gondolom, "óriási" rajongótábora van, de azért szerintem vagyunk néhányan Bulldi (2) hívei...
+++
Uhh, huhh. Nyomdahiba. A misztikus B" megnevezés természetesen B2-t takarja...
grey gargoyle:
Használnék itt egy erősebb jelzőt, de ez mégiscsak egy publikus fórum, szóval eszméletlenül izgalmas volt a nova negyedik része, szó szerint lebilincselő, szinte megszűnt a külvilág miközbe olvastam.
Köszönet a honosításért!
--- Idézetet írta: Gery ---Akkor viszont azoknak már tudniuk kellett volna a pálca erejéről, akik mindig űzték a hatalmat (Thanos, Galactus...), és már rég megszerezték volna.
Úgyis elég sok időt töltött ebben a zónában Anihillus.
--- Idézet vége ---
Annihilius a legtöbb idejét a negatív zónában töltötte, és talán azért nem tudtak róla a Thanos félék, mert az egy másik univerzum, vagy dimenzió. Galactus meg szerintem nem hatalomhajhász.
talgaby:
A folytatás egy párhuzamos szál indítása lesz, szóval várható, hogy lassan indítson. De ez igaz lesz a másik két társára is. A Nován kívül ráadásul csak az utolsó fog felvezetni konkrétan egy főbb szálat.
Galan:
Sziasztok!!
Szintén meg szeretném köszönni a zsák honositóinak Nova TPB-t.Véleményem szerint a végére turbozták fel a történetet:))Komolyan mondom végig izgultam ezt az utolsó részt )
A harcok izgalma Kvazar halála megdöbbentő volt.
Azt hittem,h. Nova a világelme (nevezzük belső hangnak)tanácsára nem menekül el a helyszinről,hanem befejezi a harcot Annihilussal,de szerencséjére nem igy történt :)Igy meguszta 'kisebb' karcolásookkal:)
Remélem a folytatás is hasonló szinvonalú lesz és egy uj karakter belépésével nem fog a sztori ismét leülepedni...
Annihilus,bár nincs sok infom róla,de igazából attól olyan erős,h. kezében tart 1 nagyhatalmú erő elszivó pálcát...
Kicsit erősen fogalmazva ez olyan,minthogy G. a leghatalmasabb,hiszen a birtokában van a Végső semlegesitő...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése