HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
A Megsemmisülés: Szuper-Skrull 01. rész izgalmas, érdekes történet. Bár én úgy tudtam, hogy a Skrull bolygó megsemmisült(a F4 John Byrne-korszak történetben volt itt a HZS-n). De akkor, hogy lehettek életben? Erről talán lesz válasz a folytatásra. Szuper-Skrull mellett ott van egy Kölyök Skrull is, akinek a neve R'kin. Nagy rajongója Szuper-Skrullnak. A rajzok tényleg jók. Reed Richards egy kicsit viccesen látszott, amikor nyúlt a végtagja és az arca.
Bár egy dolgot nem értek. A Szuper-Skrull neve itt Kl'rt, de én úgy tudtam Paibok néven is szerepelt(a F4 Tom DeFalco-érába olvastam ezt is a HZS-n). Akkor ugyanaz a személy vagy ezt én egy félreértettem.
Ezer köszönet Talgaby és Sepi a Megsemmisülés: Szuper-Skrull 01. számért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz. Akkor egy hét múlva jön a folytatás, ahogy eddig is volt/van/lesz.
Sziasztok.
Szerk.: Egy valamit még kihagytam. A Drax minibe láttuk, hogy talán letartoztatták. Akkor hogy lehet ő szabadon? A Megsemmisülés Prológusba láthattuk, hogy valami történt vele. Láthatatlanná vált és elmenekült(?).
Asys:
Sajnos,eddig túl nagy szerepük nem volt... (Tűz Ura,Terrax,Csillagpor,Vörös Utazó)
Az Ezüst Utazó mellett nehéz érvényesülni!
talgaby:
Semmi különös, végigbunyózzák majd az egész eseményt. Később visszatérünk majd rájuk.
Amondin:
Alaposan megkésve ugyan de köszönöm dr Samsonnak Gorgiasznak és Sepinek az Ezüst Utazó befejező részét.
A történet jó volt szerintem, és nekem a rajzokkal sem volt igazán bajom.
Az összecsapás Ordassal jó volt csak nagyon a képekre mentek rá, én jobban szeretem az olyan összecsapást ahol azért mondanak egymásnak valamit.
Thanos pedig valószínűleg belehalna ha egyszer nem akarna ismeretlen erőkkel szövetkezni a saját javára.
Mindent összevetve tettszett ez a mini eddig talán ez tettszett a legjobban, de mi történt Tűz Urával és a többi hírnökkel azután hogy megütköztek Annihilus seregével?
dr samson:
Hát te aztán tényleg nagyon unatkozhatál... Ej de kár, hogy nincs itthon 3D szemüvegem...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése