HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (34/593) > >>

daniel86:
Genzo mester!
Kívánok neked boldog karácsonyt és a katanákat a fa alá :badteeth:
Ez vonatkozik minden DP rajongóra is  :brow:

Genzo:
Mindig szerda. :) De tehetjük csütörtökre is.  :hehe:

--- Idézetet írta: Rebellis - 2016. November 24., 08:25:38 --- szóval hatalmas köszi a honosításért!

--- Idézet vége ---

Szívesen. :)

--- Idézetet írta: Intruder - 2016. November 23., 19:24:47 ---És miért hitte azt Cókmókus, hogy nincs már meg Deadpool öngyógyító képessége?

--- Idézet vége ---

Ezt őszintén nem tudom, Deadpool öngyógyító képessége sokat vándorolt már ide-oda, biztos amikor legutóbb találkoztak épp nem volt neki. :)

daniel86:

--- Idézetet írta: Genzo - 2016. November 23., 16:28:00 ---Nagyon szívesen, de nem jelent meg hamarabb. Mindig a hónap utolsó előtti szerdáján van Deadpool. :)

--- Idézet vége ---

Nem csütörtök?

Rebellis:
Most olvastam először Okidokis Pókembert, Wade Trump ellen, és nevetséges négyes...  ;D Pazar rész volt. A pokoli sor is jópofa volt, szóval hatalmas köszi a honosításért!

Intruder:
Köszönöm az új Deadpool-t! :worship: :worship: Az elnökök utáni füzetekkel le voltam maradva, de most tartottam egy maratont. ;D
Akkor ez a Pool a 616-os világból való, mert Póki ugye meghalt és Doktor Oktopusz volt az, aki itt szerepelt. De ő vajon miért folytatja Peter munkásságát??? :nemtudom: Össze vagyok zavarodva a világokkal. :-\
Az nagyon durva volt, hogy Wade arcátlan módon kinyírta Aquaman-t.  :lol: Ilyen copyright-os poénokat a következő filmében is ellőhetnének!
Viszont számomra ez a démon lélekgyűjtése nem egészen világos. Oké, hogy meglopja Mephistót, de hogyan is pontosan?
És miért hitte azt Cókmókus, hogy nincs már meg Deadpool öngyógyító képessége?
Ohh és a Trump cameo! :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése