HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Galamb:
Hát nem t'om, szerintem pl. Rozsi is van ennyire kegyetlen némely író ábrázolásában, super skrull simán csak mindent megtesz, hogy megmentse fiát. Új harcostársai is izgalmas karaktereknek tűnnek. Köszi a honosítást!
talgaby:
Egy ideje már nem. Valamikor továbbfejlesztették, ha jól emlékszem. Vagy természetes módon fejlődött tovább az ereje, ilyesmi, de egy ideje már szimultán használja.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Sepinek az újabb Super Skrullt.
Hát igen a Skrulloknak nem erényük a kínzás utáni életben hagyás. Az új csapata meg érdekes majd kiderül mire lesznek képesek. Nem is tudom kit sajnáljak jobban R'kin-t amiért csalódnia kellett a hősében vagy Szuper Skrull amiért R'kin-nel együtt kell lennie az ő hozzáállásával.
Itt csak egy kérdésem lenne. észrevettem hogy egyszerre haszálja mind a négy erejét de nem úgy volt hogy egyszerre csak egyet tud használni?
Asys:
Köszönöm Sepinek és Talgaby-nak a Szuper-Skrull második részét!
Lehetne kicsit ,,darkosabb'' is a grafika; ez a rajzfilmszerű style nem igazán illik a címszereplő hirigjeihez, kivégzéseihez! Amúgy a story nagyon rendben van!
Szegény skrull srác, egy világ omlott össze benne...
De ez van; a Szuper-Skrull-t nem azért ,,hozták létre'' ,hogy pulóvereket kötögessen!
Látom, skrullunk az ,,Ellenségem ellensége a barátom!'' jelmondatát helyezi előtérbe! Érdekesek az új haverjai!
Ami furcsa: 1. nem mindig volt ilyen társas lény a Szuper-Skrull; 2. gyakorlatilag azt csinál a Negatív Zónában, amit akar; Annihilus túl nagy ,,hátvédet'' nem hagyott hátra...
grey gargoyle:
ennek a résznek lehetett volna az a címe: egy skrull kisgyerek vivódásai őnmagában, baromi érdekes volt...
De legalább izagalmasabb lett a végére. A rajzzal továbbra sincs semmi bajom, gyorsan meg lehetett szokni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése