HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (327/593) > >>

zozi56:

--- Idézet ---Izmozás terén,sztetek a Földön a legerősebb karakter a Hulk??Vagy van nála is erősebb??
--- Idézet vége ---

Jaj, most jön az örök Hulk vs Őrszem vita.

Galan:

--- Idézetet írta: turkia ---Uhhh, köszönöm szépen, Sepi. Akkor van miért várni. Nálam mondjuk '96 óta (Titkos Háború valahogy úgy ment talán) Galactus az első helyezett! Rég vége az egyetemnek is, de valahogy nem nőtt be a fejem lágya. Bulldi és Fátum követi Galactust, eme kitűnő három ember  a kedvencem... Galactusról minden mennyiségben elolvasok mindent és természetesen 5*-ot adok rá, de adnék 10-et is, ha lehetne...
--- Idézet vége ---

G. nekem is nagy kedvenc,bár fogalmam sincs,h. miért...Fátum a földi Thanos,kiváló stratéga,aki mindig szépen felépiti a stratégiáját,ÁM én ugy vettem észre,hogy ha becsuszik 1 váratlan fordulat,akkor sosincs a tarsolyában egy "B" megoldás...
 A megállithatatlan Buldi az X-ek nagy ellenfele,nekem is nagy kedvencem volt.Azt hittem,h. ő a legerősebb a földön,egészen addig amig azt nem láttam,h. Hulk jól elpáholta,VAGY amig az egyik Marvel Vs DC-ben a Csodalány(???)ki nem ütötte.Na itt csorbult szememben a tekintélye...

Izmozás terén,sztetek a Földön a legerősebb karakter a Hulk??Vagy van nála is erősebb??

talgaby:
Azért Fátum nem bukik el mindig. Legalább három olyan történetet tervezek - amiből kettő már kész is - amiben ő jön ki jól a végén.

Amondin:
Galactust én is nagyon kedvelem. Főleg ha a hírnökeiről van szó. Fátum az F4 legnagyobb ellenfele és egyben nagy taktikus is csak a végére mindig elbukik. Buldózert nem nagyon ismerem így róla nem tudok véleményt mondani.

turkia:
Uhhh, köszönöm szépen, Sepi. Akkor van miért várni. Nálam mondjuk '96 óta (Titkos Háború valahogy úgy ment talán) Galactus az első helyezett! Rég vége az egyetemnek is, de valahogy nem nőtt be a fejem lágya. Bulldi és Fátum követi Galactust, eme kitűnő három ember  a kedvencem... Galactusról minden mennyiségben elolvasok mindent és természetesen 5*-ot adok rá, de adnék 10-et is, ha lehetne...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése