HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (326/593) > >>

turkia:
Szerintem ha reálisan nézzük a dolgokat, fizikailag Bulldózer a legerősebb a Földön. Az ereje Cyttorak mágiájából fakad, nincs szüksége levegőre, táplálékra, képes lenne az űr sötétjében várni akár évszázadokig, stb. Erre ha jól tudom, itt a bolygón senki nem képes, még Hulk sem.
Az említett logikai buktatókkal nem foglalkozom, mert például a Transformers 12. számában Lézercsőr(!!!) legyőzi Szuper Omegát egy lövéssel. No comment...  
Egy másik képregényben a Chronopolison Bulldózer simán legyőzi Hulkot és ha a Vörös Koponya nem mondja neki, hogy hagyja meg az életét, eltörte volna az ájultan a karjaiban fekvő Hulk nyakát. Szóval ez végtelen vita lenne, abszolút nincs értelme rajta járatni magunkat. Egyszer ez, másszor az. Pusztán az alkotók éppen aktuális kedve szerint dől el.
Szerintem Bulldózer a legerősebb a Földön. Ennyi.

talgaby:
Most vagy az X-Men v2-ben, vagy az Uncanny X-Menben történt ez, közvetlen a MOrrison-éra után. A CotA vagy Pendragon oldalán (főoldali linkek) megtalálod magyarul.

keildavid:
Jut eszembe. Bulldózer szembe került már párszor az X-Mennel, A Bosszú Angyalai és a Pókemberrel. De egyszer láttam, hogy ő az X-Mennel volt. Mióta állt át a jó oldalra? Eddig azt tudtam, hogy ő egy bűnöző. Egyszer láttam, hogy a Vörös Koponyának is dolgozott(a Chronopolison lévő Hihetetlen Hulk 403-404. számban).

Amondin:

--- Idézetet írta: talgaby ---Azért Fátum nem bukik el mindig. Legalább három olyan történetet tervezek - amiből kettő már kész is - amiben ő jön ki jól a végén.
--- Idézet vége ---

Tényleg? Akkor izgatottan várom mit értesz ez alatt. és most hogy így mondod egyet én is fel tudok idézni az F4 246-247-ben tényleg ő győzedelmeskedett.

Sepi:

--- Idézetet írta: Galan ---Izmozás terén,sztetek a Földön a legerősebb karakter a Hulk??Vagy van nála is erősebb??
--- Idézet vége ---
Ha csak a Marvel univerzumot nézzük, akkor Quesada.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése