HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Asys:
Köszönöm Samson-nak, Sepi-nek és Wearwolfff-nak a Megsemmisülés-Ronan első részét!
Jól indul ez a négyrészes mini!
Ronan nem piskóta, de a többiek is kemények (Nebula, Korath, Gamora); van egy olyan érzésem,, hogy nem fogunk unatkozni...
Stellaris nem robot; hanem egy idegen faj tagja! Párszor összebalhézott Thor-ral; alakváltó (!) páncélzattal és hatalmas erővel rendelkezik! Ha jól emlékszek rá, akkor a Celestial-ok ítélték el a világát...
keildavid:
Megsemmisülés Ronan 01. szám egy nagyon izgalmas, kozmikus képregény. Bár felismertem pár kree-harcot. Például Korath, a végrehajtó. A nega-bomba amit említett, az biztos a Galaktikus Vihar Hadműveletre utalt. Nebula pedig a Chronopolison lévő Ezüst Utazó, Végtelen Kesztyű, Végtelen haború(ezzel kapcsolatban is van az itt látható F4 Tom DeFalco-érával)képregényekből ismerem. Bár olyasmit is olvastam, hogy ő lenne Thanos unokája. De ez valamiért azt mondta Thanos, hogy ez nem igaz. Ha már a GVH-t is említettem. Ott az derült ki, hogy a Kree Birodalom megsemmisült. Akkor ezek szerint a kreeknek is több bolygón van birodalmuk, mint ahogy a skrulloknak is?
Ezer köszönet Dr Samson, Wearwolfff és Sepi Megsemmisülés Ronan 01. számért. SOk sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak Wearwolfff-nak és Sepinek a Roran első részét.
Jól kezdődik ez a történet is leginkább Korath-nak örültem a legjobban mivel a Galaktikus Vihar Hadművelet után nem tudtam semmit a Csillagerő megmaradt tagjairól. A harc Nebulával igen jónak ígérkezi de ki volt Nebula mellet az a robot őt nem ismerem. Roran pedig hozza a formáját őt aztán nem érdekli mi lesz a következménye csak teszi amit a kree igazságszolgáltatás megkíván.
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1953&catid=6\" target=\"_blank\"]Megsemmisülés - Ronan tpb[/a]
SithLord:
Ne is!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése